#6 Nwobodo Obinna
Születési idő 1996. 11. 29.
 

Irány a Shop

 

Jegyvásárlás

 

A kezdőrúgáshoz

 

További lehetőségek

 
Szombaton a DVTK együttesével csapunk össze
2019. november 20. - ujpestfc.hu
Jegyinformációk, beléptetés és molinókkal kapcsolatos tudnivalók egy helyen

Az OTP Bank Liga 2019/2020-as kiírásának 13. fordulójában ideiglenes otthonunkban, az Illovszky Rudolf Stadionban fogadjuk a Diósgyőri VTK csapatát szombaton, 19:30-kor.

Jegyértékesítési információk:

Kedvezményes elővétel: 

Elővételi jegyárusítás személyesen a MEGYERI úti 1-es jegypénztárban (a teherkapunál található):

November 21. csütörtök             17:00-20:00

November 22. péntek                  17:00-20:00

személyes jegyvásárlás ebben az esetben regisztrációmentes a találkozóranincs szükség hivatalos személyazonosító dokumentumra. Ez többek között azt is jelenti, hogy az online jegyvásárlás klubkártya nélkül is elérhető mindenki számára! Az online jegyvásárlás meccsjegy.mlsz.hu oldalon már elérhető.

Mérkőzésnapi (NEM ELŐVÉTELES) jegyárusítás:

November 23., szombat 15:30-tól 3 pénztár tart majd nyitva (az Illovszky Rudolf Stadion, Fáy utca Hajdú utca felőli részénél, a Honda kereskedéssel szemben).

18:00-tól, a kapunyitástól pedig az összes kassza nyitva várja lila-fehér szurkolóinkat, hogy megváltsák belépőjüket a találkozóra.

Továbbá a Viszlay Sportban (1042 Budapest Árpád út 64.) is lehetőségük lesz megváltani tikettjüket, erről részletes információkat ITT érhetnek majd el.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy az elmúlt évekhez hasonlóan, az ELŐVÉTELI ÁRON történő jegyvásárlás a MÉRKŐZÉST MEGELŐZŐ NAPOKON lehetséges. Ennek értelmében a MÉRKŐZÉS NAPJÁN, a pénztárakban megváltott belépők továbbra is TELJES ÁRON kerülnek értékesítésre.

November 23-án, a meccs napján, klubkártyával rendelkező szurkolóink a gyorsabb és gördülékenyebb ügyintézés érdekében, a helyszínen külön jelölt pénztáraknál intézhetik a jegyvásárlást. A tikettek beszerzése mellett a beléptetés során is érdemes lesz majd nézni, mely forgókapukon látható a „klubkártyásoknak fenntartott” kiírás, mert azokon a pontokon kártyatulajdonosként gyorsabb a bejutás (természetesen a „sima” kapukat is lehet használni).

VÁLTOZÁS A JEGYÉRTÉKESÍTÉSI SZABÁLYZATBAN
Az MLSZ által meghatározott új szabály alapján a normál biztonsági kockázatú mérkőzések alkalmával sem személyes adatok (név, születési hely és idő), sem klubkártya vagy fényképes igazolvány bemutatása NEM SZÜKSÉGES. Ez többek között azt is jelenti, hogy az online jegyvásárlás mostantól klubkártya, és személyes adatok megadása nélkül is elérhető mindenki számára!

A mérkőzésre érvényes jegyárak, szektorbeosztások az Illovszky Rudolf Stadionban:

 

Helyszínen 

Online/ Elővétel

C lelátó

1 700 Ft

1 000 Ft

B terasz

2 100 Ft

1 200 Ft

A terasz

2 200 Ft

1 300 Ft

Vendég (D)    

1 700 Ft

1 000 Ft

18 év alatt és 65 év felett ingyenes
 

Beléptetés:

Szeretnénk felhívni a hazai szurkolók figyelmét, hogy a Béke út felől a Fáy utcát a rendőrság lezárja, ebből az irányból csak a vendégszurkolók közelíthetik meg a stadiont és a helyeiket.

Azon szimpatizánsaink, akik a 14-es villamossal érkeznek a mérkőzésre, a Fiastyúk utcai megállónál szálljanak le, onnan pedig a Rákospatak mentén az edzőpályák mögött a Hajdú utcára kanyarodva sétálhatnak el a beléptetőkapukig.

M3-as metróval érkező lila-fehér szurkolóink a Forgách utcai megállónál szálljanak le és a Forgách utcán besétálva forduljanak át a Hajdú utcára és onnan közelítsék meg a stadiont.

Az A1-es szektorba jegyet váltó szimpatizánsaink az 1-es kapun, az A2-ben ülők a 2-es kapun mehetnek be majd a stadionba.

A C részbe a 3-as kapun lehet bemenni, míg a B szektorba a 4-es és 5-ös kapun lehetséges a bejutás.

A vendégszurkolók (D szektor) a Fáy utca felőli 6-os kapun keresztül foglalhatják el a helyeiket.

A fogyatékkal élők az 1-es kapun jöhetnek majd be a mérkőzésre, vendég részről pedig a 6-oson (a vendég szimpatizánsok a Fáy utca és a Csizma utcákban parkolhatnak).

Szurkolói molinók és drapériák

Fanatikusainkat arra kérjük, hogy péntek délig (november 22.) a biztonsag@ujpestfc.hu oldalra küldjék el ez ügyben ötleteiket, amelyeket megvalósítanának, hogy klubunk biztonsági szakemberei engedélyeztetni tudják a molinókat, illetve drapériákat.

#6

Nwobodo

Obinna

#6 Nwobodo Obinna