#4 Ristevski Kire
Születési idő 1990. 10. 22.
 

Irány a Shop

 

Jegyvásárlás

 

A kezdőrúgáshoz

 

További lehetőségek

 
Megérkeztek az új autók az Óbudai Autójavító Kft-től
2019. november 27. - ujpestfc.hu
15 vadonatúj Volkswagent vettünk át partnerünktől, nem is akárhogyan

Stratégiai partnerünkkel, az Óbudai Autójavító Kft-vel, a tavaly kötött sikeres együttműködésünket újabb egy évre meghosszabbítottuk, így ebben a szezonban is vadonatúj VW Golfokkal és Arteonokkal gurulhat csapatunk.

„Számunkra fontos a sport támogatása, és az Újpest FC-vel az együttműködésünk nagyon jól működött az elmúlt évben, ezért örömmel hosszabbítottuk meg a szerződést. Nagyon sok sikert kívánunk a csapatnak” – nyilatkozta az átadón Krénusz Andrea, az Óbudai Autójavító Kft értékesítési és marketing vezetője.

Ebben az évben nem szokványosan vettük át az autókat, hiszen partnerségünk során az autók a mindennapjaink részei voltak, bejárták az egész országot, stadionokat, jótékonysági utakra kísértek minket. Így azt gondoltuk, megmutatjuk, mennyire biztonságos kis és nagy autók lettek „tagjai” a csapatnak. Ehhez a Magyar Autóklub segítségét kértük, akik biztosították számunkra a vezetéstechnikai pályát és egy szakembert illetve kellett egy profi autós is, Kőváry Barna rally versenyző személyében, aki instruálta a fiúkat a kocsiban.

 

#4

Ristevski

Kire

#4 Ristevski Kire