#11 Perosevic Antonio
 

Irány a Shop

 

Jegyvásárlás

 

A kezdőrúgáshoz

 

További lehetőségek

 
Hétvégén Paksra látogatunk!
2019. november 26. - ujpestfc.hu
Internetes és személyes vásárlással, valamint molinókkal kapcsolatos tudnivalókat a cikkünkben olvashatjátok.

Lila-fehér csapatunk november 30-án, szombaton, 17.00-kor lép pályára a Fehérvári úti stadionban (cím: 7030 Paks, Fehérvári út 29), hogy összemérje erejét és tudását az OTP Bank Liga 14. bajnoki fordulójában a Tolna megyei együttessel. A találkozó biztonsági szempontból nem kiemelt besorolást kapott.

A mérkőzésre 570 tikettet kaptunk, a jegyek elővételben 1.200 Ft/darabáron kerülnek értékesítésre, a helyszínen a találkozó napján pedig 1 400 Ft/db áron. A diák, nyugdíjas, illetve női jegyeket elővételben 800 forintért, míg a mérkőzés napján 1000 forint ellenében tudják megvásárolni.  Szombaton 8 órától a 2. számú pénztárban, a többi kassza 15:00-kor nyit.

Kapunyitás 15:00-kor.

A helyszínen is van lehetőség a meccsre elővételben vásárolni tikettet, csütörtökön 9-12 óráig, pénteken 14-18 óráig, a 2. számú pénztárban (nincs szükség a személyazonosság igazolására).

Javasoljuk szimpatizánsainknak, hogy a tikettjeiket, a helyszíni sorban állás elkerülése végett vegyék meg onlinemeccsjegy.mlsz.hu oldalon keresztül (Az internetes jegyvásárláshoz a vendég szektorba kötelező a szurkolói kártya használata!)

Tekintettel arra, hogy az esetleges kedvezmények (korkedvezmény) érvényesítése lehetséges legyen, ezért fontos, hogy bármilyen azonosságot igazoló képes okmány (jogosítvány, diákigazolvány, személyi igazolvány, vagy útlevél) legyen a szurkolóinknál, mert a biztonsági személyzet elkérheti. 

Viszlay Sportban (1042 Budapest Árpád út 64.) is lehetőségük van megváltani tikettjüket, erről részletes információkat ITT érhetnek majd el. A jegyvásárlás ebben az esetben regisztrációmentes!

Szurkolói molinók és drapériák

Fanatikusainkat arra kérjük, hogy péntek délig (november 29.) a biztonsag@ujpestfc.hu oldalra küldjék el ez ügyben ötleteiket, amelyeket megvalósítanának, hogy klubunk biztonsági szakemberei engedélyeztetni tudják a molinókat, illetve drapériákat.

#11

Perosevic

Antonio

#11 Perosevic Antonio