#49 Pauljevic Branko
Születési idő 1989. 06. 12.
 

Irány a Shop

 

Jegyvásárlás

 

A kezdőrúgáshoz

 

További lehetőségek

 
Nagy sikerrel debütáltunk a PlayIT-en
2019. november 27. - ujpestfc.hu
Nem csak a hüvelykujjakat mozgattuk meg! A konzolok mellett a bójás, labdás feladatink is nagyon népszerűek voltak.

Azért tartottuk fontosnak, hogy ezen a rendezvényen részt vegyünk, mert ez egy olyan esemény, ahol a fiatalabb generációval tudunk elsősorban találkozni, másrészt viszont sokan családosan érkeztek, így azért a szülőket, az idősebb korosztályt ugyancsak meg tudtuk szólítani. Az e-sport egyre menőbb és egyre nagyobb teret hódít magának, így az Újpest FC itt is megpróbál megfelelni a kért kívánalmaknak. De mivel klubunk elsősorban a fizikai sportot részesíti előnyben, így igyekeztünk egy hibrid megoldással mindenkinek remek lehetőségeket biztosítani a szórakozásra, ezért nálunk ügyességi feladatokkal is vártuk vendégeinket. A próbatételek természetesen labdával történtek, és sikeres teljesítés esetén itt sem maradt el a jól megérdemelt jutalom.

Ami magát az e-sport részét illeti, meghirdettük az első „Újpest Gamer Kupát”, köszönhetően támogatóinknak, az Xbox One-nak, a Top4Footballnak és a Cenega Hungarynak.

A kihívás nagyon közkedvelt volt a látogatók között, még a versengés lebonyolítása után is sorban álltak a vállalkozó kedvű játékosok, hogy bár tét nélkül, de összemérjük erejüket valamelyik játékplatformon.

A találkozók után Kahoot! kvízjátékot indítottunk, ahol minden korcsoportból jelentkeztek a kihívásunkra.

Standunk sok meglepetéssel készült még a kilátogatóknak, kisebb feladatokért relikviákat vagy akár belépőt lehetett szerezni a következő hazai találkozóra.

A díjazottak:

FIFA 20 Újpest Gamer Kupa:

I. helyezett: Horváth Martin (összesített és PS4 bajnok)

Nyereménye: 1 db Football manager játékszoftver, 1 db PES játékszoftver, 1 db 10 000 Ft-os Top4Football ajándékutalvány, 2 db belépőjegy a Kisvárda elleni mérkőzésre, 1 db Újpest toll

II. helyzet: Veres József (Xbox One bajnok)

Nyereménye: 1 db PES játékszoftver, 1 db 5 000 Ft-os Top4Football ajándékutalvány, 2 db belépőjegy a Kisvárda elleni mérkőzésre, 1 db Újpest toll

Kvízjátékünk nyertese:

Rácz Balázs

Nyereménye: 1 db Puma labda és 1 db 2 500 Ft-os Top4Football ajándékutalvány

Reméljük, hogy ti is olyan jól éreztétek magatokat, mint mi és bízunk benne, hogy bár ez volt az első alkalom, de hagyományteremtő lesz, és találkozunk jövő tavasszal ismét a PlayIT-en.

#49

Pauljevic

Branko

#49 Pauljevic Branko