#23 Banai Dávid
Születési idő 1994. 05. 09.

Kaposvári FC - Újpest FC
2020. február 22. 17:00

2020. február 22. 17:00

A MOL Fehérvár FC ellen folytatjuk kupaszereplésünk Szegeden, a Szent Gellért Fórumban!
2020. február 7. - ujpestfc.hu
Internetes és személyes vásárlással, valamint drapériákkal kapcsolatos tudnivalók a keddi mérkőzésünkkel kapcsolatban.

A Magyar Kupa kiírásának 9. fordulójában Szegeden, a Szent Gellért Fórumban fogadjuk a székesfehérvári csapatot, 19:30-kor.

Elővételi jegyárusítás mától az Újpest FC Shopban, az online jegyvásárlással egyidőben kezdődik, és nyitvatartásig, 19 óráig tart, majd hétfőn és kedden 10 és 19 óra között válthatóak meg. 

Az online jegyvásárlás már a mai napon elérhető meccsjegy.mlsz.hu oldalon, ahogy azt már megszokhatták kedves drukkereink.

Szegeden is van lehetőség személyes jegyvásárlásra a stadionban az alábbi időpontokban:

Szombat: 10.00 – 15.00 óráig
Vasárnap: 11:00-tól egészen a Szeged-Csanád Grosics Akadémia - Gyirmót FC Győr találkozó kezdetéig.
Hétfő: 14.00 – 18.00 óráig

Mérkőzés napján, február 11-én, kedden:

15:30-tól 2 pénztár, 18:00-tól, a kapunyitástól pedig az összes pénztárunk nyitva tart, hogy megváltsák belépőjüket a Mol Fehérvár FC elleni mérkőzésre.

VÁLTOZÁS A JEGYÉRTÉKESÍTÉSI SZABÁLYZATBAN!

Az MLSZ által meghatározott új szabály alapján a normál biztonsági kockázatú mérkőzések alkalmával sem személyes adatok (név, születési hely és idő), sem klubkártya vagy fényképes igazolvány bemutatása NEM SZÜKSÉGES. Ez többek között azt is jelenti, hogy az online jegyvásárlás mostantól klubkártya, és személyes adatok megadása nélkül is elérhető mindenki számára!

A mérkőzésre érvényes jegyárak, szektorbeosztások:

                                              

B lelátó                                                      1 500 Ft

C terasz                                                     2 500 Ft

A1 és A4 terasz (VIP Bronz)                4 500 Ft

A3 terasz (VIP Gold)                             15 000 Ft

D lelátó (vendég)                                   1 500 Ft

14 év alatt és 65 év felett ingyenes, amennyiben kiváltásra kerül a 0 Ft-os jegy. Szeretnénk felhívni tisztelt szurkolóink figyelmét, hogy erre a jegypénztárakban van lehetsőgég, online nincs!

A 14 év alattiak és a 65 év felettiek a B és C szektorokba léphetnek be ingyenesen miután jegyet váltottak. A VIP Bronz és VIP Gold szektorainkra nem vonatkozik ez a kedvezmény, ezekbe a szektorokba csak teljes árú jegyek vásárolhatóak.​

A VIP Gold ár tartalmazza a korlátlan étel- és italfogyasztást a VIP lounge területén a mérkőzés előtt 1 órával kezdődően, a találkozó végéig.

A Szusza Ferenc Stadionban megvásárolt bérletek természetesen érvényesek a Szent Gellért Fórumban is! Illetve aki már korábban megvásrolta belépő jegyét a keddi talákozóra, de nem tudja elkísérni csapatunkat, annak igény esetén a vásárlás helyén visszváltásra kerül tikketje.
Ha pedig online vásárolták meg jegyüket abban az esetben a Jegymestertől fognak e-mailt kapni.

Szurkolói molinók és drapériák

Fanatikusainkat arra kérjük, hogy hétfő délig (február 10.) a biztonsag@ujpestfc.hu oldalra küldjék el ez ügyben ötleteiket, amelyeket megvalósítanának, hogy klubunk biztonsági szakemberei engedélyeztetni tudják a molinókat, illetve drapériákat.

#23

Banai

Dávid

#23 Banai Dávid