#5 Litauszki Róbert
Születési idő 1990. 03. 15.

Kaposvári FC - Újpest FC
2020. február 22. 17:00

2020. február 22. 17:00

Szegedet választottuk!
2020. február 8. - ujpestfc.hu
Szurkolói információk a választás okáról és az utaztatásról.

Szerdán, az MLSZ döntése alapján a csapat ismét „albérletbe” szükséges vonuljon, előreláthatólag március végéig, amíg a hibrid gyep elkészül a pályán.

Addig is megoldást kellett találnunk, hogy az elkövetkező meccseinket, kiváltképp a legközelebb állókat, mint a derbi és a keddi kupamérkőzés, hol tudjuk lejátszani.

A derbi halasztását kértük a Ferencváros beleegyezésével, melyet az MLSZ jóvá is hagyott, hiszen ennyi idő alatt a rendőrség nem tudta vállalni a rangadó biztosítását. Így a MOL Fehérvár elleni kupa mérkőzésre kellett szintén rövid idő alatt helyet találnunk. Először természetesen Budapest és vonzáskörzete volt, melyen elindultunk, így megkerestük a Vasast, az MTK-t, Szolnokot, Dunaújvárost, a III. kerületi TVE-t, Csepelt, de sajnos vagy leterheltség miatt, vagy pedig a pálya hitelesítése miatt nem tudtak fogadni minket. Ezzel egyidőben persze vidéki vonalon is elindult a pálya kutatás, Győr, Szombathely, Debrecen, Szolnok és Szeged irányába. A leterheltség miatt Győr, Szolnok kiesett, Debrecen távolságban nem volt megfelelő, végül Szegedet választottuk, mert könnyebben megközelíthető Budapestről és a pálya, illetve a stadion adottságai is tökéletesen megfelelnek egy NB1-es mérkőzés lebonyolítására.

Természetesen tudjuk, hogy nagy a távolság, éppen ezért szurkolóink részére a kupamérkőzés napján ingyenes buszjáratot indítunk a Szusza Ferenc Stadion elől, így is segítve, hogy csapatunk ne nélkülözze a tizenkettedik játékost. A buszos utazásra regisztrálni kell az utazas@ujpestfc.hu e-mail címen február 9-e délig. Az utazás részleteiről hétfőn délután tájékoztatjuk az érintetteteket.

Hajrá, Lilák!

#5

Litauszki

Róbert

#5 Litauszki Róbert