#21 Balázs Benjámin
Születési idő 1990. 04. 26.

Újpest FC - Puskás Akadémia FC
2020. február 29. 17:00

2020. február 29. 17:00

Általános információk - Jegyvásárlás

Csapatunk február 29-én (szombaton) 17:00-tól lép pályára (kapunyitás 16.00-kor) a ZTE Arénában (Zalaegerszegi Városi Stadion) (cím: Zalaegerszeg, Október 6. tér 16, 8900), hogy megmérkőzzön a PAFC együttesével.

A pályaválasztás okáról korábbi cikkünkben írtunk.

Elővételi jegyárusítás szerdától péntekig 10:00 és 17:00 óra között az Újpest FC Shopban!

Online vásárlás a meccsjegy.mlsz.hu oldalon keresztül lehetséges.

VÁLTOZÁS A JEGYÉRTÉKESÍTÉSI SZABÁLYZATBAN

Az MLSZ által meghatározott új szabály alapján a normál biztonsági kockázatú mérkőzések alkalmával sem személyes adatok (név, születési hely és idő), sem klubkártya vagy fényképes igazolvány bemutatása NEM SZÜKSÉGES. Ez többek között azt is jelenti, hogy az online jegyvásárlás mostantól klubkártya, és személyes adatok megadása nélkül is elérhető mindenki számára!

A találkozó előtt személyesen a Viszlay Sportban (1042 Budapest Árpád út 64.) is lehetőségük van megváltani tikettjüket, erről részletes információkat ITT érhetnek majd el.

A mérkőzésre érvényes jegyárak, szektorbeosztások:

Helyszínen, online és elővételben is!

Északi lelátó (hazai):           1 000 Ft                              

Vendég:                                1 000 Ft                              

A 14 év alatti és 65 év feletti ingyenes belépők – technikai jegy kiváltása szükséges, mely csak személyesen, pénztárban váltható ki a kedvezményre való jogosultságot igazoló igazolvány bemutatásával, online ez a jegytípus nem elérhető!

Természetesen tudjuk, hogy nagy a távolság, éppen ezért szurkolóink részére a mérkőzés napján ingyenes buszjáratot indítunk a Szusza Ferenc Stadion elől, így is segítve, hogy csapatunk ne nélkülözze a tizenkettedik játékost. A buszos utazásra regisztrálni kell az utazas@ujpestfc.hu e-mail címen február 27-e délután 18:00 óráig. Az utazás részleteiről pénteken délután tájékoztatjuk az érintetteteket.

Szurkolói molinók és drapériák

Fanatikusainkat arra kérjük, hogy péntek délig (február 28.) a biztonsag@ujpestfc.hu oldalra küldjék el ez ügyben ötleteiket, amelyeket megvalósítanának, hogy klubunk biztonsági szakemberei engedélyeztetni tudják a molinókat, illetve drapériákat.

#21

Balázs

Benjámin

#21 Balázs Benjámin