Állatok Világnapja 

2023

Október 4-e az Állatok Világnapja. Ennek apropóján a Rex Kutyaotthon Alapítvány négy csodálatos négylábúval látogatott el a Szusza Ferenc Stadionba.
Image
Image
Image
Image
Image
Image
0
örökbefogadható kiskedvenc

A Rex Kutyaotthon és az Újpest FC

A Rex Kutyaotthon Alapítvány közel 30 éve azért dolgozik, hogy a nehéz sorsú állatok életét szebbé tegye. Számos edukációs, figyelemfelhívó, szemléletformáló és közösségteremtő kezdeményezésük mellett rengeteg négylábúnak segítenek közvetve és közvetlenül, és többek között megannyi kutya és macska örökbeadása fűződik a nevükhöz. Az Alapítvány az Állatok Világnapja alkalmából meglátogatta klubunkat, és munkatársaink, valamint játékosaink is megismerkedhettek négy kutyussal, akik az örökbefogadható kedvencek táborát erősítik. Természetesen nem csak ők várnak gazdira, nem kevés tappancsos várja azt, hogy otthonra leljen. Klubunk számára nem is lehetett kérdés, hogy beáll a jó ügy mögé, és segít az Alapítványnak abban, hogy tevékenysége és munkája minél több emberhez eljusson. A szervezetet nem csak anyagi segítséggel vagy örökbefogadással, hanem több módon is támogathatjátok (ilyen például a tárgyi adományozás vagy a virtuális örökbefogadás is), a részletekért pedig érdemes ellátogatni a honlapjukra.

Ha időd engedi, akkor október 7-én, a DVTK elleni mérkőzés előtt látogass el a REX ingyenes rendezvényére, ahol személyesen is találkozhatsz a kutyusokkal. Az eseményről szintén megtalálsz minden információt a www.rex.hu weboldalon.

Image
Image

KUTYÁS TERMÉKEK A SHOPBAN!

Támogatóink

banner petissimo

banner juliusk9

Szavazz a kedvencedrelegcukibbralegmenőbbre!

bloki 1

bloki 2

bloki 3

bloki 4


A szavazást lezártuk! Köszönjük, hogy részt vettetek a nyereményjátékban.

Nyertes: Horhy Anna 
Nyeremény: 1 db Újpest FC póráz 

FOGADJ ÖRÖKBE!

NÉZD MEG A TÖBBI gazdira váró Állatot is a rex.hu-n!
Tudtad, hogy a klasszikus örögbefogadás mellett, egyéb módokon is segítheted az Alapítvány munkáját? Ha nincs lehetőséged örökbefogadni és hazavinni egy kutyust vagy cicát a menhelyről, de szeretnéd támogatni az Alapítvány munkáját, akkor látogass el a weboldalukra, ahol tájékozódhatsz a további lehetőségekről! 
Image
Image
Image
Image

Újpest Football Club

1044 Budapest, Megyeri út 13.