#49 Pauljevic Branko
Születési idő 1989. 06. 12.

Újpest FC - Ferencvárosi TC
2022. január 30. 20:00

2022. január 30. 20:00

 

Irány a Shop

 

Jegyvásárlás

 

A kezdőrúgáshoz

 

További lehetőségek

 
Kedves Újpest Szurkoló!
2020. június 4. - ujpestfc.hu
Fontos üzeneted érkezett!

Kedves Újpest Szurkoló!

Ahogyan azt pontosan tudod, a klub, amiért rajongsz 2017-ben címerváltásra kényszerült, amelynek okairól és előzményeiről korábban a klub tulajdonosa videóüzenetében mesélt Neked. Elmondta, hogy nem a legszerencsésebb döntés volt, tudja, hogy csalódást okozott Neked, amiért kifejezte bocsánatát.

Az üzenete azonban megoldást is tartalmazott: a közös egységes címerhez az újpesti labdarúgás egységesítése szükséges. Ezt a célt a klub nem adhatja fel, hisz a jelen problémáinak megoldása mellett ugyanolyan fontos a jövő, azért, hogy majd a Te gyermeked is ugyanolyan szenvedéllyel rajongjon az Újpestért, ahogyan Te teszed azt most.

Klubunk az elmúlt hónapok rossz eredményei miatt nehéz helyzetbe került a bajnokságban, és a hátralévő mérkőzéseken kiemelten fontos lesz, hogy pontokat gyűjtsön. A Predrag Rogan vezette szakmai stáb a játékosokkal együtt átérzi a helyzet fontosságát és gőzerővel készül a szombati Budapest Honvéd elleni sorsdöntő mérkőzésre. Azonban ebben a harcban szükség lesz RÁD is!

Tudjuk azt, hogy fontos számodra a tradíció és a múlt, hiszen múlt nélkül nincs jövő. Ezt jelképezi számodra a klub címere. Tudjuk, hiszen Veled éljük a mindennapokat. Azonban tudjuk azt is, hogy a címernek egységet kell jelképeznie. A klub tulajdonosa kifejtette, hogy készen áll azt a címert használni, amely a klub erejét, múltját, tradícióját és sikereit jelképezi. Amely címer alatt együtt sikereket értünk el. Tudod, hisz ott voltál vagy meséltek róla Neked, és emiatt váltál szurkolóvá.

A Rád való tekintettel csapatunk ebben a rendhagyó mezben fog kifutni szombaton a pályára az erőn felüli küzdelemre, tisztelegve és emlékezve a múlt sikereire, táplálva a 12. játékos erejét, mert minden buzdításra, lila-fehér szív együtt dobbanására szükség lesz az elkövetkező 7 mérkőzés során. S emellett bízunk abban, hogy az UTE is képes lesz tenni az újpesti labdarúgásért, az egységért, a közös utánpótlásért, a klubért, a közös egységes címerért és nem utolsó sorban Érted, a 12. játékosért!

Hajrá Lilák! Hajrá Újpest!

Üdvözlettel,

Újpest Football Club

 

#49

Pauljevic

Branko

#49 Pauljevic Branko