Az oldal jelenleg karbantartás alatt áll. Az esetleges hibákért elnézést kérünk.
#1 Pajovic Filip
Születési idő 1993. 07. 30.
 

Irány a Shop

 

Jegyvásárlás

 

VIP jegyvásárlás

 

További lehetőségek

 
Nagy átalakulás a keretben!
2020. június 29. - ujpestfc.hu
Öten is távoznak, új csapat épül.

Egy izgalomtól és érzelmektől túlfűtött szezon zárult le szombaton. Ahogy Predrag Rogan vezetőedzőnk is elmondta, több játékos szerződése lejár június 30-án, így ők máshol folytatják karrierjüket.

Jonathan Heris :

Belga légiósunk tavaly nyáron érkezett vissza hozzánk, és az évad vége felé nem rejtette véka alá véleményét, hogy egy másik országban képzeli jövőjét. Heris a két ciklus alatt összesen 130 alkalommal öltötte magára lila-fehér mezünket, és tagja volt a 2014-ben Magyar Kupát és a Szuperkupát begyűjtő gárdának. Nála már azt is tudjuk, hogy megtalálta számításait és ciprusi bajnokságban növelheti tovább mérkőzései számát.

Balázs Benjámin:

2015-ben írta alá szerződését, és 114 bajnokin és 25 kupameccsen szerepelt klubunkban. Ami biztosan eszébe jut majd bárkinek, amikor az ő nevét hallja, hogy a pálya minden szegletében és pozíciójában megtalálható volt, talán csak kapusként nem játszott az elmúlt 5 évben. Természetes, hogy a 2018-as kupagyőzelemig történő menetelésből ő is kivette a részét. Beni az MTK-ban folytatja a karrierjét.

Zsótér Donát:

2017 nyarán érkezett hozzánk és csaknem 100 magyarországi találkozón olvashattuk nevét a kezdőben vagy állt be társait segítve a cserepadról. Az Európa Liga selejtezőben a Sevilla elleni bombagólja örökre bevésődött klubunk krónikás könyvébe. A már említett 2018-as Magyar Kupa begyűjtésének aktív részese volt.

Novothny Soma:

Csatárunk a télen tért vissza majdnem egy éves dél-koreai légióskodás után Újpestre. Szerződését még 2017-ben kötötte meg egyesületünkkel, amely most lejárt. 71 bajnokin összesen 32-szer zörgette meg ellenfeleink hálóját, és hát persze, hogy ’18-ban ő is a magasba emelhette a Magyar Kupát.

Litauszki Róbert:

Volt kapitányunk még tinédzserként került a 4. kerületbe, és végig járva a korosztályos csapatokat a nagycsapatnál is megvetette a lábát, sőt később kapitánya is lett együttesünknek. Még 2011 júliusában kapta első profi szerződését, ezt csak a KS Cracoviában töltött egy év szakította meg ideiglenesen. 162 bajnokin, 35 kupatalálkozón szerepelt, és az ő személyében kétszeres kupagyőztestől és egyszeres szuperkupagyőztestől búcsúzunk. Az utolsó hajrában a vezetőség beleegyezése nélkül műtétnek vetette alá magát, így nem tudott a csapat segítségére lenni a kiesés elleni harcban. Litával a tulajdonos a távozása előtti hónapokban természetesen megpróbált megegyezni, de a Vasastól kapott ajánlatot fogadta el, így az NB2-ben folytatja pályafutását.

Köszönjük nektek ezeket a gyönyörű éveket, és kívánunk további szép és eredményes karriert!

 

#1

Pajovic

Filip

#1 Pajovic Filip