#5 Máté Zsolt
Születési idő 1997. 09. 14.

Mezőkövesd Zsóry FC - Újpest FC
2021. január 30. 14:45

2021. január 30. 14:45

 

Irány a Shop

 

Jegyvásárlás

 

A kezdőrúgáshoz

 

További lehetőségek

 
A sport már nem az, ami régen volt!
2020. október 31. - ujpestfc.hu
Predrag Rogan nyilatkozata

"Ha valahol igazán léteznie kéne a sportszerűségnek az élet bármely területén, az a sportban kellene, hogy legyen. A koronavírusos idők sok változást hoztak, és egyértelműen látszik, sajnos, hogy az etikai elvek is változnak. Most, amikor arra lenne szükség, hogy maximális megértéssel legyünk egymás iránt, amivel szembesülünk, nevezzük bárminek is, az ‘erő és fölény fitogtatása, a tisztelet hiánya’.

Szükségét érzem annak, hogy megosszam az alábbiakat a nyilvánossággal. Megfertőződtem a koronavírussal, minden tünete jelentkezett nálam, képtelen vagyok felkelni az ágyból. Az első csapatnak több, mint a fele, a teljes szakmai stáb, az összes edzőnk, fizioterapeutánk, orvosunk, mind-mind fertőzött. Jelenleg 10 játékosunk van, akik a legutóbbi teszteléskor ugyan negatív eredményt produkáltak, és pályára tudnak lépni, de mind együtt voltak a többi játékossal, együtt készültek, együtt játszottak... A koronavírus megtámadta a klubunkat, és nekünk most ezzel kell megküzdenünk.

Sajnos teljesen érthetetlenek számomra az MLSZ előírásai, de nem dolgom ezt megérteni, a szabály az szabály. Az ellenfelünk hozzáállása, aki nem hajlandó elhalasztani a mérkőzést, szintén kicsit érthetetlen. Azzal, hogy nem egyeznek bele a találkozó későbbi időpontban történő lejátszásába, veszélybe sodorják a saját játékosaikat, és akár az egész bajnokságot is...

De, ahogy mondtam, a sport már nem az, ami régen volt ...

MI HARCOLUNK AZ ÚJPESTÉRT!"

*Az MLSZ augusztusban hozta meg azt a szabályozását a klubokkal egyetértésben, mely értelmében nem engedélyez halasztást, kivétel csapatonként egy-egy alkalommal. Az Újpest FC ennek értelmében kérte a halasztást, de ehhez a kérelemhez az ellenfélnek is hozzá kell járulnia, és csak ezek után kerülhet a kérelem az MLSZ bizottsága elé.

#5

Máté

Zsolt

#5 Máté Zsolt