Az oldal jelenleg karbantartás alatt áll. Az esetleges hibákért elnézést kérünk.
#49 Pauljevic Branko
Születési idő 1989. 06. 12.

MOL Fehérvár FC - Újpest FC
2023. április 8. 17:00

2023. április 8. 17:00

 

Irány a Shop

 

Jegyvásárlás

 

A kezdőrúgáshoz

 

További lehetőségek

 
Predrag Rogan távozik a csapattól
2020. december 23. - ujpestfc.hu
Szerződést bontott klubunk a nyár elején érkező vezetőedzővel

Az elmúlt hónapok teljesítményét figyelembevéve, a klub vezetősége és tulajdonosa úgy döntött, hogy Predrag Rogan vezetőedzővel, és a szakmai stáb tagjaival szerződést bont.

Rogan mester a tavaszi szezon végén (2020. június 1-én) érkezett a csapathoz, Nebojsa Vignjevicet váltva. A tabellán akkor elfoglalt helyünk (10. hely) és a hátralévő 7 mérkőzés nézve szinte minden meccs a kiesés elleni harc volt, hiszen a 19/20 szezon második felében egyszerűen nem tudtunk nyerni. Rogan jött, vállalva a kockázatot és hatalmas mentális lökést adott a csapatnak. A hét meccsen 14 pontot gyűjtöttünk, így végül a 6. helyen végeztünk. A „Mi harcolunk az Újpestért!” mondata szállóige lett. A hasonló folytatás reményében szerződését meghosszabbította a Klub, de sajnos az eredmények az őszi szezonban elmaradtak a várttól, így helyét 2021. januárjától Michael Oenning vezetőedző és Gál István másodedző személyében. Víg Péter és Babócsy András továbbra is a csapattal marad.

Oenning 1999-ben kezdte edzői pályafutását. 1999 és 2004 között a Württembergi Labdarúgó Szövetség munkatársa volt, 2000-ben csatlakozott a német válogatott utánpótlásedzői stábjához, ahol az U18-as és U20-as korosztály mellett segédedzőként tevékenykedett. 2004-ben a Borussia Mönchengladbachnál lett Dick Advocaat asszisztense. 2005-ig dolgozott a Borussiánál, ekkor csatlakozott a VfL Wolfsburg edzői stábjához, ahol előbb Holger Fach, majd Klaus Augenthaler segítője lett. Két évad után, 2007-ben csatlakozott a VfL Bochumhoz, ahol szintén az utánpótlásképzésben vállalt munkát. 2008. augusztus 28-án von Heesent menesztették és Oenning lett az első csapat vezetőedzője. A Nürnberg 2009-ben megnyerte az élvonalba jutásért rendezett rájátszást, így a következő évadban a Bundesligában szerepelhetett, ahol 2009. december 21-éig irányította a csapatot.

Az 55 éves német származású, korábban középpályásként futballozó Oenning számára nem ismeretlen a magyar futball és közeg, hiszen anno 2015-ben, az akkor még első osztályban szereplő Vasas csapatát irányította, bent tartotta az élvonalban, majd a követő évben a harmadik helyig és az Európa Liga selejtezőig vezette őket.

Gál István (45), korábbi labdarúgó, a III. kerületi TVE-ben, Sopronban, BVSC-ben, REAC-ban, játszott középpályás poszton, majd 2005-ben Németországban folytatta karrierjét. Egyidejűleg elkezdte a német edzőképzőt, majd aktív pályafutása befejeztével több csapatnál is tevékenykedett. 2016-ban az Arminia Bielefeldtől visszatért Szombathelyre a Haladáshoz, ahol Mészöly Géza munkáját, mint asszisztens edző segítette. Az NB I-es vasi együttesnél töltött időszak után a III. kerületi TVE-nél szakmai igazgatóként, majd az első csapat vezetőedzőjeként dolgozott.

Rogan Mesternek köszönjük az eddigi munkáját, és hálásak vagyunk a sok segítségért, melyet a csapatnak nyújtott a tavaszi szezonban. További munkájához sok sikert kívánunk!

#49

Pauljevic

Branko

#49 Pauljevic Branko