#1 Pajovic Filip
Születési idő 1993. 07. 30.
 

Irány a Shop

 

Jegyvásárlás

 

A kezdőrúgáshoz

 

További lehetőségek

 
Aki már átélte - Vincent Onovo:
2021. április 29. - ujpestfc.hu
“(…) lehetőséged van boldoggá tenni a csapat szurkolóit, ami további motivációt jelent.”

Vincent Onovo alig fél éve volt Újpesten, amikor megszerezte első trófeáját. Nigériai középpályásunk már első félszezonjában fontos tagjává vált a kezdő tizenegyünknek, így a Goupama Arénában is számított rá a kezdő sípszónál akkori vezetőedzőnk, Nebosja Vignjevic. Vincent nem csak jó játékkal, de a párbajban egy magabiztos büntetővel is észrevétette magát.

2018 januárjában érkeztél a csapathoz és májusban máris kupagyőzelmet ünnepelhettetek. Hogy emlékszel vissza arra a fél évre és arra, mikor azt mondták, kezdő leszel a meccsen?

Amikor 2018-ban megérkeztem a csapathoz nagyon jó keretünk volt és egy sikeres szezont zártunk, jó játékkal. Amikor egy új csapathoz érkezel, eredményeket akarsz elérni és a kupadöntővel ez megadatott. Emellett lehetőséged van boldoggá tenni a csapat szurkolóit, ami további motivációt jelent. Újoncként természetesen megharcolsz a kezdőbe kerülésért, az pedig, hogy egy döntőben neked szavaznak bizalmat egy nagyon különleges érzés.

A kupadöntőt végigjátszottad, milyen volt a találkozó?

Egy jó, úgy gondolom a nézők számára is szórakoztató meccs volt az a döntő. Nagyon szoros találkozót játszottunk, a 90 perc után jött a ráadás, na meg a büntetők. Kemény volt, nem csak nekünk, úgy gondolom a szurkolók számára is, hiszen mindenki érezte azt a tüzet, amit egy ilyen fontos összecsapás hordoz magában. Küzdelmes volt, de a végeredményért abszolút megérte.

A tiéd volt az első tizenegyes a párbajban. Te jelentkeztél, vagy mi alapján dőlt el?

Én kértem meg az edzőt, hogy lőhessem az első büntetőt. A korábbi csapataimban is vállaltam már tizenegyeseket, na meg edzésen is sokat gyakoroltam.

Ez volt az első trófeád az Újpest színeiben, mit gondolsz meglehet a második hétfőn?

Meg, úgy gondolom megszerezhetjük. A csapatból mindenki hisz abban, hogy meg tudjuk csinálni ezt a klubért és a szurkolókért. Egy nagyon nehéz meccs vár ránk, de tudjuk jól, hogy milyen egy kupamérkőzés. Hiába voltak nehéz meccseink a bajnokságban a MOL Fehérvár FC ellen, a döntőben nem számítanak ezek a találkozók.

#1

Pajovic

Filip

#1 Pajovic Filip