#49 Pauljevic Branko
Születési idő 1989. 06. 12.
 

Irány a Shop

 

Jegyvásárlás

 

A kezdőrúgáshoz

 

További lehetőségek

 
Halmajugrára ment a segítség!
2021. június 1. - ujpestfc.hu
Rengeteg felszerelést vittünk a HSE fiataljainak!

600 darab mez és póló, 300 rövidnadrág, 80 pár sportszár, 150 melegítőfelső, 100 melegítőnadrág, 80 széldzseki és 30 télikabát. Ezzel indultunk neki az útnak, Halmajugrára.

A Gyöngyösi járásban található kicsinyke település sportegyesülete (HSE) kereste meg klubunkat egy e-mailben, amelyben leírták, hogy több nehézsorsú, hátrányos helyzetű család él, akik nem engedhetik meg maguknak a sportruházat vásárlását.

Egy felszereléssel és ruházattal teli transporterrel indultunk neki az útnak. Megérkezésünket követően a sport klub elnöksége és a polgármester asszony nagy szeretettel fogadtak minket és meghatódva köszönték meg a támogatást.

„Még most sem hiszem el, hogy itt vagytok és hogy ennyi mindent hoztatok. Pályával rendelkezünk, de a felszerelésünk jóformán nincs, a srácok csodálkozni fognak amikor szét osztjuk közöttük az adományotokat – nyilatkozta Valiskó Gergő, a helyi futball klub elnöke – jelenleg 50 gyermek szerepel nálunk, akik a Bozsik program keretein belül mérkőznek meg hetente, illetve van egy 30 fős felnőtt gárdánk is.” 

Sok sikert kívánunk a Halmajugrai SE srácainak és felnőtt csapatának!

Hajrá, Lilák!

#49

Pauljevic

Branko

#49 Pauljevic Branko