#7 Simon Krisztián
Születési idő 1991. 06. 10.
 

Irány a Shop

 

Jegyvásárlás

 

A kezdőrúgáshoz

 

További lehetőségek

 
Magabiztos győzelem az idényzárón
2021. június 1. - ujpestfc.hu
A 11. helyen végzett második együttesünk

Május utolsó hétvégéjén a zárófordulójához érkezett a harmadosztály mezőnye is, így vasárnap este az idei szezonban utoljára lépett pályára második csapatunk. Az még az előző fordulóban eldőlt, hogy együttesünk a középmezőnyben fog végezni, már csak az volt kérdés, hogy pontosan melyik pozícióban zárják a 2020-21-es bajnokságot. Ha minden összecsapáson a számunkra legideálisabb végeredmény született volna, akkor a 10., a legrosszabb forgatókönyv szerint pedig a 13. helyen fejezetük volna be az idényt.

Ennek megfelelően futottak ki a srácok a gyepre, és a saját feladatukat gond nélkül meg is oldották ellenfelünk, a Körösladányi MSK ellen. Bár felforgatott kerettel vágtunk neki ennek a 90 percnek, már a félidei szünetre kétgólos előnnyel vonulhattunk az öltözőbe. Ugyan a második játékrész elején még szépíteni tudott a házigazda, a végére magabiztos 4-1 állt az eredményjelzőn a mi javunkra. Mivel azonban a paksiak második csapata is megszerezte a három pontot, így végül a 11. pozícióban végeztünk a 20 együttesből álló NB III. Közép csoportjában.

A meccs végén vezetőedzőjüket, Mundi Viktort kértük meg, hogy néhány mondatban értékelje a látottakat:

„Először is szeretnék gratulálni a csapatnak, mert ezen a mérkőzésen azokat a futballistákat játszattuk, akik az utóbbi időben kevesebb lehetőséget kaptak, illetve néhányunkra talán lehet azt mondani, hogy az utolsó találkozójuk volt jelen pillanatban lila-fehér mezben. Őket egészítette ki néhány fiatal, és nagyon-nagyon jól helyt állt a csapat, az összecsapás bizonyos periódusaiban kifejezetten tetszetősen fociztunk, és teljesen megérdemelt győzelmet arattunk egy jó Körösladány ellen.”

NB III. Közép csoport 38. forduló

Körösladányi MSK – Újpest FC II. 1-Török László 71’

Kiállítva: Eckl Patrik 76’

Németh Márk – Eckl Patrik – Hegedűs Márk (Radosevic Ognjen 63’) – Ferkel Ádám (Török László 46’) – Kálnoki-Kis Zsombor (Nagy Zsolt 46’) – Benyó Imre (Bíró Márk 63’) – Hulcsiár Máté – Lefler Benjamin (Kenyeres Máté 46’) – Fehér Csanád – Szűcs Áron - Simeon Ajanah-Chinedu

Hamarosan, a szokásoknak megfelelően, Mundi Viktor hosszabban is értékeli majd a csapat teljesítményét, illetve megosztja velünk a harmadosztályban szerzett tapasztalatokat.

#7

Simon

Krisztián

#7 Simon Krisztián