#7 Simon Krisztián
Születési idő 1991. 06. 10.

Újpest FC - Paksi FC
2021. december 12. 13:30

2021. december 12. 13:30

 

Irány a Shop

 

Jegyvásárlás

 

A kezdőrúgáshoz

 

További lehetőségek

 
Középhátvéd a legújabb érkező
2021. június 21. - ujpestfc.hu
Mali U17-es és U20-as Afrika Kupa-győztest igazoltunk

Lila-fehérben folytatja pályafutását Abdoulaye Diaby, aki a belga Antwerpen U21-es együttesében pallérozódott, de a 2019-20-as évben kölcsönben szerepelt a KSC Lokeren csapatánál, ahol felnőtt találkozón is bemutatkozhatott. Az utánpótlás-válogatottal több nagy mérföldkövet ért el eddigi karrierjében, hiszen hazájának a korosztályos, U17-es és U20-as válogatottjával is elhódította az Afrika Kupát, míg az U17-esekkel előbb 4. helyen végzett a világbajnokságon, később pedig az U20-ason a negyeddöntőig vezetett az útjuk, ahol az olaszok tudták őket megállítani, de előtte még a legjobb 16 között búcsúztatták az argentin válogatottat.

Újdonsült fiatal bekkünk, aki még csak most fogja betölteni 21. életévét, testi adottságait figyelembe véve igazi kemény középhátvéd, hiszen 195 centiméter és 100 kiló. A szerződés aláírása után így nyilatkozott weboldalunknak:

„Először is nagyon izgatott vagyok az új kihívás miatt, ami egy új fejezet a karrieremben. Nagyon várom az első edzést, illetve az első alkalmat, hogy ebben a csodás stadionban pályára léphessek. A korosztályos élmények és kupagyőzelmek remek tapasztalatot jelentenek, hogy egy győztes mentalitású csapatban játszhassak és bízom benne, hogy a kupák gyűjtögetése itt nem áll meg, ennek szellemében igazoltam ide. Mindent megteszek azért, hogy minél több mérkőzésen szerepelhessek lila-fehérben és hogy minél tovább menetelhessünk a Konferencia Ligában.”

Sok sikert és eredményekben gazdag éveket kívánunk nálunk!

Hajrá, Újpest! Hajrá, Lilák!

#7

Simon

Krisztián

#7 Simon Krisztián