Az oldal jelenleg karbantartás alatt áll. Az esetleges hibákért elnézést kérünk.
#23 Banai Dávid
Születési idő 1994. 05. 09.

VASAS FC - Újpest FC
2023. február 12. 17:30

2023. február 12. 17:30

 

Irány a Shop

 

Jegyvásárlás

 

A kezdőrúgáshoz

 

További lehetőségek

 
Tíz órától nyitva tart a Mildenberger utcai elővételi pénztár
2013. december 4. - ujpestfc.hu
Kérjük szurkolóinkat, hogy váltsák meg elővételben a belépőket, vagy érkezzenek minél korábban a stadionhoz

Este hat órakor kezdődik a Ferencváros elleni kupapárharc visszavágója a Szusza Ferenc Stadionban. 

A mérkőzés napján, azaz ma 10:00 órától a Mildenberger utcai külső pénztárak egyikében lehet elővételben megvenni a belépőket, a több Mildenberger utcai pénztár 16:30 órától tart nyitva. A belső Mildenberger utcai pénztárban ezúttal is kizárólag szurkolói kártyával rendelkező szurkolóink tudnak majd jegyet vásárolni.

A mérkőzésre érvényes belépőket, a „D” Lelátóra 1400, a „B” Teraszra 1700, az „A” Teraszra 2500, a Tribünre pedig 3000 forintért lehet megváltani. A mérkőzés délelőttjéig körülbelül 2500 hazai szektorokba érvényes belépőt értékesítettünk (a Nemzeti Sportban megjelent háromezres szám kedd délután az összes eladott jegyre vonatkozott). 

Kérjük tisztelt szurkolóinkat, hogy a mérkőzés előtti, akár egyórás sorban állást elkerülendő, vegyék meg elővételben belépőiket, vagy a mérkőzés napján legalább egy órával a kezdés előtt érkezzenek meg a pénztárakhoz, ugyanis a mérkőzés előtt a Megyeri úti pénztárakat biztonsági okok miatt nem tudjuk megnyitni!

(a grafika illusztráció)

Az őszi idényre, illetve az egész szezonra kiadott bérletek érvényesek a kupamérkőzésre is.

A jegy megvásárlásakor szükség van a vásárló nevére, születési idejére és helyére. Egyéb adat, így például lakcím megadása nem szükséges. Az egyszerűség kedvéért felsoroljuk, hogy mely igazolványokon szereplő adatok elfogadhatóak ahhoz, hogy valaki jegyet vásárolhasson: személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél. Tizennégy éves kor alatt: diákigazolvány, születési anyakönyvi kivonat. A jegyvásárlás folyamán a 2011. évi. CIV. törvény 16.§ szerint (ma már az Stv. 72. §), „(4) szerint a szervező vagy a jegyértékesítést a szervező megbízásából végző személy a belépőjegy, bérlet eladásakor, valamint a beléptetés során jogosult a néző személyazonosságát a személyazonosság igazolására alkalmas igazolvány alapján megállapítani. Magyarán szólva, természetesen jegyet vásárolhatunk egy családtagunknak, vagy barátunknak is, ha tudjuk az adatait, ám amennyiben például a pénztáros valószerűtlen adatot hall (csak a példa kedvéért, születési időnek valaki a 1885. 06. 16. dátumot adja meg), akkor összevetheti az adatokat az igazolványon szereplő adatokkal. Ehhez kapcsolódóan a rendőrség felhívja mérkőzésre látogatók figyelmét, hogy a fiktív adatokat tartalmazó jeggyel belépni kívánó szurkoló bűncselekményt követ el. Az ilyen eset rendőri intézkedést és büntetőeljárást von maga után. 

#23

Banai

Dávid

#23 Banai Dávid