#55 Szakály Péter
Születési idő 1986. 08. 17.

Ferencvárosi TC - Újpest FC
2021. szeptember 26. 17:00

2021. szeptember 26. 17:00

 

Irány a Shop

 

Jegyvásárlás

 

A kezdőrúgáshoz

 

További lehetőségek

 
Válogatott figyelő: Csongvai és Kastrati
2021. szeptember 9. - ujpestfc.hu
Lila-fehérek nemzeti színekben

Ezúttal két újpesti játékos kapott behívót hazája válogatottjába: Magyarország U21-es csapatában léphetett pályára Csongvai Áron, míg Lirim Kastrati neve a koszovói válogatott keretében szerepelt. Korosztályos csapatunkra két találkozó várt a nemzeti csapatok összecsapásaira kiírt időszakban, míg Kastratiék három ellenféllel néztek farkasszemet. Lássuk az eredményeket!

Az ezúttal 8-as szerelésben játszó Csongvai Áronék 50%-os mérleggel zártak a két találkozón: Az U21-es Európa-bajnokság selejtezőjének B-csoportjában előbb Izrael ellen léptek pályára, ahol 2-1-es vereséget szenvedtek, majd San Marino fiataljait győzték le 4-0-s arányban. Mindkét meccsen a kezdőben láthattuk középpályásunkat, előbbi találkozón 87, utóbbin pedig 83 percet töltött a pályán és az Izrael elleni találkozón ő készítette le a gól előtti beadásnak a labdát. A magyar U21-es válogatott két mérkőzés után így 3 ponttal a csoport haramadik helyén áll.

Lirim Kastrati sajnos nem tudhatott maga mögött ugyanennyi játékpercet, hiszen az első találkozón nem nevezték a mérkőzés keretébe (amit Muriqi góljával megnyert Koszovó 1-0-ra Georgia ellen), míg a második találkozón a kispadról kellett végignéznie a görögök elleni 1-1-es meccset. A harmadik, 2-0-s spanyol győzelemmel záródó mérkőzésen Lirim ismét a cserék közt töltötte a 90 percet.  

A srácok hamarosan újra Újpesten jelentkeznek edzésre, hétfőn pedig jöhet a ZTE FC elleni találkozó, az OTP Bank liga 6. fordulójában. 

Kép forrása: Facebook.com/MLSZ

#55

Szakály

Péter

#55 Szakály Péter