Az oldal jelenleg karbantartás alatt áll. Az esetleges hibákért elnézést kérünk.
#49 Pauljevic Branko
Születési idő 1989. 06. 12.
 

Irány a Shop

 

Jegyvásárlás

 

VIP jegyvásárlás

 

További lehetőségek

 
Veretlenül, de második helyen női csapatunk
2021. december 27. - ujpestfc.hu
„Az egyik szemem sír, a másik nevet.”

Női együttesünk az NB II Keleti csoportjának második helyén tölti a telet, egy ponttal lemaradva a listavezető KÉSZ-St. Mihály mögött. Ahogy azt már az idény elején megírtuk, ebben az évben az első két helyezett vívja ki a 2022-23-as szezonra az első osztályú indulási jogot. Oroszi Sándort, a lányok vezetőedzőjét kértük meg, hogy néhány mondatban értékelje az őszi versenyfutás eredményét.

Mit érzel, ha a tabellára nézel?

Az egyik szemem sír, a másik nevet. Az év elején a feljutó helyek egyikét céloztuk meg, jó úton haladunk, hogy ezt be is zsebeljük. Pozitívum még, hogy legtöbbször sikerült ráerőltetni akaratunkat az ellenfelekre, mi domináltunk. Összességében azonban van némi hiányérzetem, leginkább a helyzetkihasználásban kell még fejlődnünk. Ami egy kicsit elszomorít, hogy nyerhető meccseken hullajtottunk pontokat, pedig közvetlen riválisunkat sikerült legyőzni, így akár vezethetnénk is a tabellát.

Hogyan látod az őszi teljesítményünket?

Az edzésmunka és a pályán nyújtott teljesítmény alapján az egész csapat dicsérhető. Ha egy-két nevet mindenképpen ki szeretnénk emelni, akkor legelsőnek Kiss Fannit említeném, aki példás hozzáállással, igazi kapitányként futballozik, fontos gólokat lő, nagyon sokat dolgozik, tényleg vezéregyénisége az együttesünknek. De mondhatnám az idősebb korosztály képviselőit is, például Benkő Mónikát, Mátyás Noémit, akik sok áldozatot hozva járnak edzésekre, meccsekre. A fiataloknál Nagy Szilviát, illetve Moldovan Diánát lehet megemlíteni a hozzáállásuk miatt, persze nekik még fejlődniük kell, de hangsúlyoznám, hogy szinte mindenki az elvártaknak megfelelő munkát teszi le hétről hétre az asztalra.

Mik a tervek a jövőre nézve?

A céljaink nem változtak, a legfontosabb, hogy jövőre az első osztályban szerepeljünk, tehát a minimum elvárás nem lehet más, mint a második hely, de mindent el fogunk követni, hogy bajnokként vívjuk ki a feljutást. A keret nem nagyon fog változni tavaszra, a jelenleg játékosaimra számítok a következő szezonra is. Egy-két helyen szeretnék erősíteni, de lehet, hogy házon belül is találhatok megoldást, elég csak a szenzációsan szereplő U19-es együttesünkre gondolni, illetve idén már futsal csapatot is indítottunk, még az sem kizárt, hogy onnan is lehet nagypályára találni tehetségeket.

#49

Pauljevic

Branko

#49 Pauljevic Branko