Az oldal jelenleg karbantartás alatt áll. Az esetleges hibákért elnézést kérünk.
#23 Banai Dávid
Születési idő 1994. 05. 09.
 

Irány a Shop

 

Jegyvásárlás

 

VIP jegyvásárlás

 

További lehetőségek

 
100%-os mutatóval az élen az U19-es lányok
2021. december 29. - ujpestfc.hu
„Több lány is megmutatta a tehetségét és szerepet kaptak a felnőtt csapatban.”

Hibátlan mérleggel zártak a Közép-Keleti csoportban a 19 évesek korosztályában hölgyeink, akik 9 mérkőzés után 65 rúgott gól mellett csak 6-szor engedélyeztek találatot ellenfelüknek. 27 ponttal vezetik a tabellát annak ellenére is, hogy csupán 3-szor futballozhattak hazai környezetben. Kiss Fannit, felnőtt együttesünk csapatkapitányát, illetve az U19-es vezetőedzőjét kértük meg, hogy válaszoljon néhány kérdésünkre. 

Milyen céllal vágtunk neki a szezonnak?

A tavalyi év eredményét nehéz lenne túlszárnyalni a csapatnak, mivel veretlenül nyertük meg a bajnokságot.  Ennek ellenére szerencsés helyzetben vagyok, hiszen minden játékosom éhezik a sikerre, motiváltan vágtunk neki a 2021-es év őszi szezonjának.  A legfontosabbnak azt tartom, hogy egy remek közösség alakuljon ki, hiszen csak együtt érhetünk el jó eredményt. 

Nyilván nem lehet okod panaszra a 100%-os teljesítményre, de mennyire vagy elégedett?

Nem csak az eredményesség miatt vagyok elégedett, de ebben a félévben mutatták meg nekem igazán a lányok, hogy mentálisan mennyire megerősödtek és minden mérkőzésen, edzésen példamutató és sportszerű magatartást nyújtottak. Úgyhogy csak dicséret érheti őket ezen a téren.

Ha az utánpótlásról van szó, akkor mindig kiemeljük, hogy az egyén fejlődést helyezzük előtérbe. Nálatok mennyire működött jól a korosztályok közti mozgás?

A klub számára az egyéni fejlődésen van hangsúly, ezért is tartjuk fontosnak a korosztályokon belüli játékosmozgást. Több lány is megmutatta a tehetségét, így szerepet kaptak a felnőtt csapatban, és természetesen edzőként az elsődleges célom az, hogy akár mindenki bemutatkozhasson idővel a nagyok között. Pozitív, hogy az U16-os korosztályból is szerepet tudtam adni többeknek, úgyhogy összeségében úgy gondolom, hogy idén is jól működtek együtt a csapatok.

Meddig tart nálatok a téli „szünet”, mikor álltok újra edzésbe?

Január 12.-én kezdődnek a tréningek, addig megérdemelt pihenőjüket tölthetik a csapatok. Ezután viszont egy megfelelő erőnléti felkészülés vár a lányokra, később pedig a bajnokság folytatását. A céljaink megvannak, már csak meg kell dolgozni értük! 

#23

Banai

Dávid

#23 Banai Dávid