Az oldal jelenleg karbantartás alatt áll. Az esetleges hibákért elnézést kérünk.
#49 Pauljevic Branko
Születési idő 1989. 06. 12.

Ferencvárosi TC - Újpest FC
2023. február 5. 17:30

2023. február 5. 17:30

 

Irány a Shop

 

Jegyvásárlás

 

A kezdőrúgáshoz

 

További lehetőségek

 
Megtörtént a klub tulajdonosváltásának első lépése!
2022. január 29. - ujpestfc.hu
Aláírásra kerültek a papírok

2022. január 28-án megtörtént a klub hivatalos tulajdonváltásának első lépése, Roderick Duchatelet és Kovács Zoltán, aláírta az eladásra vonatkozó szerződést.

Roderick Duchetelet és Kovács Zoltán is nyilatkozott a szerződés szingózásakor.

Roderick Duchatelet:

"I am happy to announce that recently I signed a Share Purchase Agreement regarding the majority of the shares of our beloved football club.

This means, that if certain payment deadlines are made, the ownership of the companies and thus the football club will change in the near future.

When and if this process will be fully completed, Újpest FC will call for a press conference, so that the new owner -who clearly does not need any kind of introduction- can elaborate on the plans they have for the future of our club.

From my side, I really hope that we can conclude this agreement in a positive way, and should we succeed, I absolutely wish Kokó and his team all the best in Újpest."

"Örömmel jelentem be, hogy nemrég aláírtam szeretett futballklubunk többségi részesedésére vonatkozó üzletrész-adásvételi megállapodást.

Ez azt jelenti, hogy bizonyos fizetési határidők teljesülése esetén a közeljövőben megváltozik a társaságok és így a futballklub tulajdonjoga is.

Amikor és amennyiben ez a folyamat teljes mértékben lezárul, az Újpest FC sajtótájékoztatót hív össze, hogy az új tulajdonos - akit nyilvánvalóan nem kell bemutatni - részletesen kifejthesse, milyen tervei vannak klubunk jövőjével kapcsolatban.

A magam részéről nagyon remélem, hogy ezt a megállapodást pozitív módon tudjuk megkötni, és ha sikerül, akkor feltétlenül sok sikert kívánok Kokónak és csapatának Újpesten.”

Kovács Zoltán „Kokó”:

 “Egy új korszak kapujában állunk, amely egy tiszta lapot jelent játékosnak, szurkolónak, vezetőnek, mindenkinek, akinek fontos ez a klub. Több mint 10 év után kerül majd vissza magyar kézbe az egyik legpatinásabb hazai csapat, az pedig nem fordulhat elő, hogy 110 év folyamatos élvonalbeli tagság után pont most kiessen. Éppen ezért mindenkitől azt kérem, hogy együtt tegyünk meg mindent azért, hogy ez a veszély ne fenyegessen. Mert mi együtt vagyunk az Újpest!”

A további részletekről hamarosan tájékoztatjuk szurkolóinkat és a sajtó munkatársait is egyaránt. 

 

 

#49

Pauljevic

Branko

#49 Pauljevic Branko