Az oldal jelenleg karbantartás alatt áll. Az esetleges hibákért elnézést kérünk.
#49 Pauljevic Branko
Születési idő 1989. 06. 12.

Újpest FC - ZTE FC
2023. április 1. 0:00

2023. április 1. 0:00

 

Irány a Shop

 

Jegyvásárlás

 

A kezdőrúgáshoz

 

További lehetőségek

 
Zivzivadze lila-fehérben folytatja!
2022. február 11. - ujpestfc.hu
A georgiai csatár kölcsönbe érkezik klubunkhoz

A MOL Fehérvár FC labdarugója, aki az idei bajnokságban ugyan 12-szer lépett pályára, de leginkább csereként számított rá eddigi alakulata, a mai napon aláírta kölcsönszerződését. A két klub mindenben megegyezett egymással, így elhárult az utolsó akadálya is annak, hogy Budu Zivzivadze legközelebb már a csapatunkat erősítse a bajnokságban.

A 27 éves támadót a magyar futballban jártas szurkolóinknak nem kell bemutatni, hiszen 2019 nyarán debütált az OTP Bank Ligában és azóta az NB I-ben már 75-ször szerepelt. Zivzivadze valószínűleg a több játéklehetőség miatt is választotta klubunkat, és így együtt küzdhet majd honfitársával, Giorgi Beridzével együttesünkért, valamint hogy mindketten bekerüljenek hazájuk válogatottjába, melyben eddig 8-szor szerepelt, legutóbb 2021 nyarán.

Újdonsült csatárunk így nyilatkozott miután ellátta szignójával a papírokat:

„Tudom, hogy ez egy nagy klub, nagy történelemmel, ezért nagyon boldog vagyok, hogy aláírhattam az együtteshez. Jó érzés, hogy itt lehetek Újpesten. Szeretnék minél előbb csatlakozni a csapattársaimhoz, és együtt küzdeni velük a pályán a sikerekért.”

Sok sikert és gólokban gazdag időszakot kívánunk!

#49

Pauljevic

Branko

#49 Pauljevic Branko