Az oldal jelenleg karbantartás alatt áll. Az esetleges hibákért elnézést kérünk.
#7 Simon Krisztián
Születési idő 1991. 06. 10.

Újpest FC - Budapest Honvéd
2023. január 29. 15:30

2023. január 29. 15:30

 

Irány a Shop

 

Jegyvásárlás

 

A kezdőrúgáshoz

 

További lehetőségek

 
Folytatódik a küzdelem a kupáért!
2022. február 24. - ujpestfc.hu
Jegy- és minden más információ a Békéscsaba elleni szerdai összecsapásra

A MOL Magyar Kupa következő fordulójában a viharsarki lilákhoz látogatunk, hogy kivívjuk a legjobb négy közé jutást.

MOL Magyar Kupa 6. forduló

Időpont: 2022.03.02. 20:00

Helyszín: Békéscsabai Kórház utcai Stadion (5600 Békéscsaba, Kórház utca 6.)

A LEGFONTOSABBAK!

Vendéglátónk összesen 216 helyet tud biztosítani szimpatizánsaink számára, a jegyeket javasolt elővételben megvásárolni a Szusza Ferenc Stadionban. Amennyiben az összes tikett elkelt a vendégszektorba, úgy ellenfelünknél nem lesz vendégpénztár nyitva.

A vendég szektorba érvényes belépőjegyek ára: diák-nyugdíjas 1.000,- forint, felnőtt 1.500,- forint.

A mérkőzés előtt egy nappal külön tájékoztatást adunk majd a megvásárolható belépőjegyek mennyiségéről.

A jegy megvásárlásához nem szükséges szurkolói kártya, sem személyi igazolvány, de ez utóbbit a belépésnél ellenőrizhetik.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a Békéscsabai Stadionba is védettségi igazolványhoz vagy EESZT applikációhoz kötött a belépés a 18 év felettiek számára (PCR teszt nem elegendő!). Ezt minden belépő szurkolónál a személyi igazolvánnyal összevetve ellenőrizni fogják.

A stadion üzemeltetés nem teszi kötelezővé az orrot és szájat eltakaró maszk használatát, de javasolják.

JEGYVÁSÁRLÁS:

Elővételben (tehát március 1-ig):

ÚFC Recepció:

Nyitva tartás: Hétfő - Péntek: 8:30 – 17:00

Vasárnap, a Mezőkövesd elleni mérkőzésen a Megyeri úti 1-es pénztárban is megválthatjátok jegyeteket a kupatalálkozóra.

Meccsnapon: külön fogjuk tájékoztatni szurkolóinkat, vendéglátónk a fennmaradó jegyek függvényében nyit vendégpénztárat.

Kapunyitás: 18:30

Közlekedés, parkolás:

Megközelítés:

A stadionhoz érkezés optimális útvonala Budapest felől (gépjárművel): Szarvasi út – (jobbra) Baross utca – (balra) Széchenyi utca – (balra) Gőzmalom tér – (jobbra) Kórház utca. Tömegközlekedési eszközként a 8V jelzésű autóbuszt javasoljuk. A részletes menetrend elérhető a következő hivatkozás alatt: https://www.volanbusz.hu/hu/menetrendek/helyi-jaratok/bekescsaba

Közlekedési információk:

Felhívjuk figyelmüket, hogy a Dedinszky Gyula utca Munkácsy Hotel felőli oldalán részleges sávszűkületre számíthatnak, mert járdaépítési munkálatok zajlanak. Érdemes elkerülni a Telep utcát is, hiszen a járdaépítés ezen területen szinte lehetetlenné teszi a közlekedést! Kérjük figyeljenek a szabályos és türelmes közlekedésre!

A vendég drukkerek számára fenntartott, Munkácsy Hotellel ferdén szemben található parkolót jelen pillanatban NEM tudják használni, mert a városi járdaépítési program keretein belül munkálatok folynak a helyszínen. A gépjárműveket ezúttal szíveskedjenek a Kórház utcában található ingyenesen használható parkolóhelyeken leállítani. Belépés az 1-es számú kapun keresztül lehetséges. A vendég szektorban büfé üzemel és mellékhelyiségek is biztosítottak. A tribün megnyitott részén 216 ülőhely (fehér színű) áll rendelkezésükre.

Szurkolói molinók és drapériák

A készítőket arra kérjük, hogy kedd délig (március 1.) a biztonsag@ujpestfc.hu e-mail címre küldjék el ez ügyben ötleteiket, amelyeket megvalósítanának, hogy klubunk biztonsági szakemberei engedélyeztetni tudják a molinókat, illetve drapériákat.

 

#7

Simon

Krisztián

#7 Simon Krisztián