Az oldal jelenleg karbantartás alatt áll. Az esetleges hibákért elnézést kérünk.

Újpest FC - ZTE FC
2023. április 1. 0:00

2023. április 1. 0:00

 

Irány a Shop

 

Jegyvásárlás

 

A kezdőrúgáshoz

 

További lehetőségek

 
Megkezdi a bajnokságot U15-ös együttesünk is
2022. március 4. - ujpestfc.hu
Sidó Szabolcs értékelte a felkészülési időszakot

Minimális hátránnyal, csupán egy ponttal lemaradva az első helytől zárta az őszi idényt a 12 csapatos Alap Csoportban a 15 évesek korosztályában csapatunk, így természetesen minden esélyük megvan arra, hogy jövőre eggyel magasabb ligában szerepeljenek, amihez ebben a bajnokságban az élen kell végezni. A srácok vezetőedzőjét, Sidó Szabolcsot kértük meg, hogy néhány mondatban részletezze, milyen állapotban várjuk a rajtot, illetve milyen célokat tűztünk ki magunk elé a folytatásban.

„Túl vagyunk egy sűrű felkészülési programon, amit sajnos nem mindig tudtunk teljes létszámban lehozni, de gondolom, hogy ez nem csak minket érintett. Egy-két rövidebb idejű sérülés is közbejött, de most már azt mondhatom, hogy teljes létszámban készülünk az első megmérettetésre. Néhányan már a felsőbb korosztályok edzéseibe és mérkőzéseibe is belekóstolhattak, és amire nagyon büszkék lehettünk, hogy ketten, Alarishi Zoltán és Giuseppe Pennica Benitó részt vehettek a válogatott összetartáson. Cél továbbra is a srácok egyéni fejlődése, ezekben a bajnoki mérkőzések csak állomások és olyan helyzetek, ahol további tapasztalatokat gyűjthetnek. Természetesen a lövőtávon belüli aranyérem és az, hogy a bajnokság győztese jövőre magasabb osztályban szerepelhet egyaránt fontos, de nem mindenáron, a heti edzéstervet és munkát ettől nem változtatjuk meg.”

Fiataljaink szombaton, március 5-én 12 órakor futnak ki először a gyepre tétmérkőzésen 2022-ben, ekkor hazai pályán, az Újpest Labdarúgó Sportcentrumában fogadják a DEAC együttesét, akiket ősszel idegenben is le tudtak győzni tehetségeink.