Az oldal jelenleg karbantartás alatt áll. Az esetleges hibákért elnézést kérünk.
#7 Simon Krisztián
Születési idő 1991. 06. 10.

VASAS FC - Újpest FC
2023. február 12. 17:30

2023. február 12. 17:30

 

Irány a Shop

 

Jegyvásárlás

 

A kezdőrúgáshoz

 

További lehetőségek

 
Shop visszatekintés és jövőkép
2015. január 7. - ujpestfc.hu
Az Újpest FC tervezi a Shop folytatását

November 29-től egészen December 24-ig minden nap várta kedves vendégeit a shop az Újpest FC recepcióján. A hivatalos bolt a jól ismert helyén ugyan június végén megszűnt régi felállásában, de a klub felismerve a szurkolók igényeit a karácsonyi időszakban ismét megnyitotta kapuit, és régi és új termékekkel igyekezett a növekvő igényeket kielégíteni.

A kínálat Puma mezből, kötött sálból és számos Újpest FC termékből állt, amelyeket vendégeink nagy kedvvel és szeretettel fogadtak, válogattak közöttük és vásároltak meg szeretteiknek karácsonyra.

Emellett ezüst- és aranyvasárnap között egy héten keresztül munkatársaink a vidéki szurkolók kérésének is eleget téve postai csomagküldést teljesítettek, így az ajándékok nem csak a fővárosi, hanem vidéki szurkolóinkhoz is eljuthattak.

Számos megkeresést kapott klubunk, amelyekben köszönetüket fejezték ki szurkolóink, hogy a szerény keretekhez képest is igyekeztünk lila-fehér karácsonyi ajándékokat varázsolni a fa alá. Természetesen emellett jó tanácsokkal gazdagodtunk és kritikával is szembesültünk, a termékek listáját illetően pedig rengeteg javaslatot kaptunk kedves vásárlóinktól.

Klubunk hálás köszönettel tartozik minden szurkolónknak, és reméljük, hogy a kiszolgálás és a termékek, ajándékok nem csak a karácsonyi lázban jelentettek üde színfoltot, hanem a klub hírnevét is méltóan képviselték.

Az Újpest FC Shop azonban ezzel nem szeretné befejezni működését, hisz az idei év rengeteg meglepetést tartogat mindannyiunk számára mind a futball, mind a klubélet terén, így az értékesítést szeretnénk a termékek árusításának folytatásával továbbvinni. Célunk, hogy a főváros több pontján is kialakítsunk értékesítési pontokat, ahol szurkolóink és a futball rajongói kedvükre válogathatnak a ruházati cikkek és ajándéktárgyak között. A klub jelenleg is tárgyal két partnerrel, de a shop@ujpestfc.hu elektronikus levélcímen várjuk az értékesítésben közreműködni kívánkozó partnerek jelentkezését is.

Fotó: blikk.hu

#7

Simon

Krisztián

#7 Simon Krisztián