#7 Simon Krisztián
Születési idő 1991. 06. 10.
 

Irány a Shop

 

Jegyvásárlás

 

A kezdőrúgáshoz

 

További lehetőségek

 
U17-es csapatunk újra bajnok a B-csoportban!
2022. június 17. - ujpestfc.hu
„Nagyon büszke vagyok a játékosokra és ők is büszkék lehetnek magukra”

 

Hogyan értékeled a tavaszi idényt? Milyen célkitűzésekkel vágtunk neki a csoportnak? 

A játékosok egyéni fejlődésének biztosítása áll mindig a középpontban. A játékos akkor fejlődik igazán taktikailag, technikailag és mentálisan, ha a legjobb csapatok és legjobb játékosok ellen léphet pályára hétről hétre. Ahhoz, hogy ez megvalósulhasson, a bajnokság első négy helyezettje között kellett végezni, így kvalifikálhatta magát a csapat az U19 Kiemelt Bajnokságba. Ez sikerült. Hab a tornán, hogy a tavalyi idényhez hasonlóan, ismét a bajnokság megnyerésével sikerült. 

 

Hamar eldőlt, hogy az első 4 hely valamelyikén végzünk, ezzel bebiztosítva jövőre is a Kiemelt csoportot. Ez mennyire adott lehetőséget arra, hogy könnyebben változtass az összeállításon?

Próbáltam a teljes szezonban tudatosan figyelni arra, hogy minden mérkőzésen kihasználjam a maximális 5 cserelehetőséget, amely javarészt meg is valósult. Minden meccsen az a 11 játékos kezdett, akiről úgy gondoltam, hogy a legjobb teljesítményt tudják nyújtani az adott mérkőzésen.

 

 

Milyen fejlődéseket, előre lépések történtek egyéni, illetve csapatszinten?

Az előző bajnoki szezonhoz viszonyítva sokkal több gólt szereztünk, igaz minimálisan többet is kaptunk. A csapat játéka érettebb, tudatosabb és taktikusabb lett. Nagyon sokat számított, hogy a betegségek és főleg a sérülések elkerülték a játékosokat, így nem kellett folyamatosan változtatni hétről hétre a játékrendszeren és a taktikán, talán emiatt is tudott a csapatjátékunk folyamatos fejlődést mutatni. Ami kimondottan örömteli, hogy Tóth Ákos, Kaszás Gábor, Horváth Dániel és Árki Marcell személyében 4 játékos be tudott mutatkozni az Nb3-as csapatban és több alkalommal kezdőjátékosként tudtak bizonyítani. Több játékos a szezon során a teljesítményével kivívta, hogy edzésen megmutassa magát a második csapatunkban, ami szintén megsüvegelendő és nagyon motiválttá tette az adott játékost.

 

Elégedett vagy a teljesítménnyel?

A balszerencsés és betegségekkel teletűzdelt ősz után azt kívántam az évzáró interjúban, hogy a játékosok egészségesen tudják végig futballozni a tavaszt. Ez megvalósult, ami meg is mutatkozott a csapat teljesítményében. Voltak természetesen hullámvölgyek a szezon során, de ezekből mindig ki tudott mászni a csapat és minden játékos ehhez hozzá tudott tenni, ami különösen boldoggá tesz. Szakmailag edzői pályafutásom legnagyobb sikere, hogy ez a korosztály a regionális bajnokságból indulva kétszer kivívta a kiemelt bajnokságban való szereplés jogát. Körzetközpont besorolású klub csapataként ez országos szinten egyedülálló. Nagyon büszke vagyok a játékosokra és ők is büszkék lehetnek magukra, mert bravúros teljesítményt nyújtva, méltón képviselték az Újpest FC-t. 

Köszönöm szépen azon Kollégák munkáját, akik az elmúlt 2 évben a csapatot segítették, hiszen nélkülük ezek a sikerek nem jöhettek volna létre.

#7

Simon

Krisztián

#7 Simon Krisztián