#1 Pajovic Filip
Születési idő 1993. 07. 30.
 

Irány a Shop

 

Jegyvásárlás

 

A kezdőrúgáshoz

 

További lehetőségek

 
Töretlen a fejlődés utánpótlás-központunkban!
2022. június 20. - ujpestfc.hu
„Ebben az évben teljesítettünk csapatokként a legeredményesebben.”

A Tábor utcában működő Újpest Labdarúgó Sportcentrumában nevelkedő fiataljaink évről évre jobb teljesítménnyel rukkolnak elő. Idén sem volt ez másképp, sok „erőn felüli” eredmény született. Az utánpótlásban dolgozó szakmai vezetőnket, Szabó Györgyöt kértük meg, hogy értékelje a mögött állunk szezont.

 

 

NB III: 2022-ben eddig 3 játékosunk kapott profi szerződést az NB I-es csapatunkhoz (Varga, Radosevic, Eckl). Remélhetőleg ez a szám még emelkedni fog ebben a hónapban. Ez az egész edzői kollektíva és a segítők sikere is, az előkészítő csoporttal foglalkozóktól a legnagyobbakkal dolgozókig.

Tavaly májusban az utolsóelőtti fordulóig küzdöttünk a kiesés ellen. Ennek figyelembevételével ebben az idényben ezt a csapatot igyekeztem a legtöbb erőmmel segíteni a háttérből. Gondolok itt az ellenfelekből készülésre, a mérkőzéseink videófelvételére, közzétételére, és a videó elemzések megszervezésére, a képzés segítésére futsallal, és az egyéni képzésekre. Az, hogy a mezőny első felében végzetünk az jó eredmény, de feltétlenül meg kell említeni az első csapattal való jó együttműködést is, ami segítette az eredményességet.

U19: Remek dolog, hogy Körzet Központ besorolásunk ellenére is a legjobb Akadémiák csapatai ellen, a legjobbak csoportjában szerepeltünk és álltunk helyt. A korosztályból 11 játékos mutatkozott be a tartalék-együttesünkben.

U17: A korosztály a „B” csoport 1. helyének elérésével biztosította a legidősebb ifi csapatunknak a jövő évi felsőági részvételt. Kiemelném, hogy három játékos már pályára lépett ebből a gárdából az NB III-as bajnokságban is.

U16: A csoportját itt is megnyerte a korosztály a sok beteg és sérült ellenére is. Örülök, hogy tudtak már év közben is feljebb adni játékost az U17-nek.

Az U15 és az U14 nyerte a saját bajnokságát, ez mindenképpen bíztató a jövőre nézve. Szeretnénk ezekkel a korosztályokkal erősebb bajnokságban indulni, reméljük ez is eljön egyszer.

A fiatalabbaknál folyó munka is egyre igényesebb, ebben kiemelném az alsóbb korosztályok szekcióvezetőinek (Orosz Ferenc, Sidó Szabolcs és Weisz Tamás), és a korosztályos edzőknek az odaadó, elhivatott munkáját - a képzés minőségének és a kiemelt játékosaink menedzselésének biztosításában.

Ezúton is gratulálok a Női csapatunknak, hogy felkerültek az NB I-be. Remélhetően jó háttér lesz a most bajnokságot nyert Leány U19-es csapatunk.

A két fiatalabb Leány együttesünk is folyamatosan épül és jobbá válik, létszámban és minőségben is.

Összefoglalva elmondhatjuk, hogy egyértelmű a fejlődésünk, ebben az évben teljesítettünk csapatokként a legeredményesebben, a kitűzött céljainkat helyenként még túl is teljesítettük. Az első csapatunk keretében már 9 profi szerződésű magyar játékos van, akik az utánpótlásunkból kerültek fel! A fő célunk továbbra is egyértelmű, képzett játékosokat nevelni és feladni!

#1

Pajovic

Filip

#1 Pajovic Filip