#1 Pajovic Filip
Születési idő 1993. 07. 30.
 

Irány a Shop

 

Jegyvásárlás

 

A kezdőrúgáshoz

 

További lehetőségek

 
Távozó játékosok
2022. június 23. - ujpestfc.hu
Öt játékostól búcsúzunk

2022. június utolsó napján négy játékosunk szerződése is lejár klubunknál, így ők távoznak a Megyeri útról. Az első Nikola Mitrovic, a legendás “Hatnull” gólszerzője, aki az elmúlt két szezonban 18 gólpasszt és 5 gólt számlált, valamint közel 5000 játékpercével az elmúlt idények egyik legfoglalkoztatottabb játékosa volt. Nikola 2020 nyarán tért vissza klubunkhoz, rögtön az első, Paks elleni találkozóján kiosztott egy gólpasszt. Kapitányunk 2021 tavaszán felemelhette a MOL Magyar Kupa serlegét is, valamint ezt követően a 4 UEFA Európai Konferencia Liga találkozónkon is ő vezette ki kezdő tizenegyünket a pályára. Összesen 109 meccsen szerepelt lila-fehérben, utolsó nálunk szerzett találatát a Gyirmót elleni, döntetlenre végződött összecsapáson szerezte, de az első, - azon a bizonyos 2010 szeptember 11-i estén esett - góljára mindig is szívesen emlékezni fogunk!

“Szeretnék köszönetet mondani a szurkolóinknak, hiszen mindig ott voltak velünk és támogattak minket a lelátóról! Nagyon szomorú vagyok, hogy ez a történet véget ér, jó lett volna maradni, de az élet néha ilyen helyzeteket hoz. Még szeretném folytatni a pályafutásomat, úgyhogy csak előre nézek, de az újpesti éveket biztos, hogy nem fogom elfelejteni.” - nyilatkozta Mitrovic.

Távozik védelmünk görög oszlopa, Georgios Koutroumpis is, aki 61 mérkőzésen szerepelt Újpesten (a legutóbbi szezonban 30 találkozón játszott, mindannyiszor a kezdőben kapott helyet).
Szakály Péter is ott szerepel a távozók listáján, aki újpesti színekben játszotta a 350. első osztályú meccsét. 68 lila-fehérben lejátszott összecsapás áll a neve mellett. A 2021-22-es idény tavaszi fordulóit már a második csapatunkkal töltötte, Mundi Viktor kiemelte ezzel az időszakkal kapcsolatban, hogy Szaki a tapasztalatával rengeteget segített a fiatal csapattársai fejlődésében.

Kölcsönszerződése lezárultával Budu Zivzivadzének vissza kellett térnie a MOL Fehérvár FC csapatához és ott kell megkezdenie a felkészülési időszakot. A georgiai támadó remek tavaszi szezont produkált csapatunknál és 12 meccsen szerzett 11 góljával és 2 asszisztjával nagy hatással volt a 2022-es félévünkre.

 

Ötödikként, közös megegyezéssel szerződést bontott egyesületünk a brazil támadóval, Fernando Vianával. A 2021-22-es szezonban az ő gólja döntötte el a Honvéd elleni második mérkőzésünket és összesen 23-szor lépett pályára.

A játékosoknak sok sikert kívánunk a továbbiakban és köszönjük, hogy a csapatot segítették az elmúlt években!

Hajrá, Lilák!

 

#1

Pajovic

Filip

#1 Pajovic Filip