Az oldal jelenleg karbantartás alatt áll. Az esetleges hibákért elnézést kérünk.
#49 Pauljevic Branko
Születési idő 1989. 06. 12.

Újpest FC - ZTE FC
2022. augusztus 13. 20:15

2022. augusztus 13. 20:15

 

Irány a Shop

 

Jegyvásárlás

 

A kezdőrúgáshoz

 

További lehetőségek

 
A pohár most félig üres
2022. július 30. - ujpestfc.hu
A kimaradt helyzetekben hagytuk a két pontot

Ahogy minden idény elején, most is izgatottan vártuk a szezonindító összecsapásunkat az OTP Bank Ligában. Kis híján az első percben odaadtuk a vezetést, de Banai hatalmas bravúrral hárította az idei első lövést, ami a kapuja felé tartott. 5 perccel később azonban már diadalittasan csaptunk a magasba Vincent Onovo gólja után, ám a VAR (jogosan) les miatt elvette a találatot nigériai középpályásunktól. Nem hagytuk abba a támadást, új igazolásunk Matija Ljujic 2 jó lövéssel hívta fel magára a figyelmet, sajnos egyik sem volt annyira pontos, hogy változtasson az eredményen. A 35. percben azonban megtört a jég, egy szöglet után Katona Mátyás került lövőhelyzetbe, és bár alapból is jónak tűnt a löket, mivel megpattant, gyakorlatilag védhetetlen lett. Rögtön duplázhattuk volna előnyünket, egy szép támadás végén Katona szaladt el a szélén, a centerezéséről azonban éppen csak lemaradt középen a ma este csatárként szereplő Miroslav Bjelos. A félidő vége előtt egy sarokrúgás után még Diaby is megzörgette a kapufát, de a háló már érintetlen maradt, így 1-0-s vezetéssel térhettünk a 15 perces szünetre.

A második játékrész elején a mezőkövesdiek is jelezték, hogy nem feltartott kézzel érkeztek, három gyors szögletet is kiharcoltak, igaz, egyik sem jelentett komoly veszélyt. Később Bjelos lépett ki és egy az egyben vezethette rá Tordaira a labdát, de csak az oldalhálót találta el játékosunk. És milyen a futball, a másik oldalon egy újabb sarokrúgás után Jurina ugrott a legmagasabbra és fejelte a labdát a kapu sarkába, 1-1.

A mai napon el voltunk átkozva, az utolsó negyedórában kétszer is jó lehetőségünk volt, hogy megszerezzük a három pontot, de előbb egy újabb nagy ziccernél maradt Bjelos lábában a gól, míg már a hajrában a csereként beálló Kone sem tudott túljárni a kék-sárgák portásának eszén.

Szokták mondani, hogy a pohár most akkor félig teli vagy félig üres… Ma félig üres.

A mérkőzést követően Milos Kruscic így értékelte a látottakat: https://www.youtube.com/watch?v=rLIqbypzz_0

#49

Pauljevic

Branko

#49 Pauljevic Branko