Az oldal jelenleg karbantartás alatt áll. Az esetleges hibákért elnézést kérünk.
#23 Banai Dávid
Születési idő 1994. 05. 09.

Újpest FC - KECSKEMÉTI TE
2022. október 7. 20:05

2022. október 7. 20:05

 

Irány a Shop

 

Jegyvásárlás

 

A kezdőrúgáshoz

 

További lehetőségek

 
Djordje Nikolic lila-fehérben!
2022. szeptember 2. - ujpestfc.hu
Szerb válogatott hálóőrrel erősítünk

Klubunknál folytatja pályafutását Djordje Nikolic. A szerb válogatott labdarugó 1997. április 13-án látta meg a napvilágot Belgrádban. Először hazájában kezdett a futballal foglalkozni, majd alig múlt 19, amikor a svájci FC Basel felfigyelt a tehetségére és szerződést ajánlott neki. Az első években még általában kölcsönadta akkor klubja más svájci egyesületeknek, de a 2019/20-as idénytől kezdve már abszolút számoltak vele második számú kapusként a bázeliek. Az elmúlt 3 esztendőben szerepelt a Super League-ben és a kupában, de a nemzetközi porondon is kipróbálhatta magát, ám a tavalyi kiírásban már nem jutott elég lehetőséghez, ezért a szezon végén elváltak útjai eddigi munkaadójával.

Válogatott szinten végig járta az utánpótlást, U17-től egészen U21-ig miden korosztályban megfordult, de 2021 nyarán már a nagyválogatottban is bemutatkozhatott egy Jamaica elleni barátságos összecsapáson.

Újdonsült játékosunk így nyilatkozott, miután ellátta kézjegyével szerződését:

“Nagyon örülök annak a lehetőségnek, hogy csatlakozhattam az Újpest csapatához. Alig várom már, hogy először pályára léphessek. Hat évet töltöttem a svájci bajnokságban, most úgy érzem, hogy itt volt az ideje a váltásnak. Egy ambiciózus, igazi történelemmel bíró klubhoz jöttem és bízom benne, hogy együtt komoly célokért tudunk küzdeni. A bajnokság kapcsán sokat hallottam arról, hogy mennyire jó az infrastruktúra és, hogy a ligában játszó csapatok egyre magasabb színvonalat képviselnek. Tudom azt is, hogy ennél és a többi klubnál is sok szerb játékos szerepel és szívesen játszanak itt. Jókat hallottam az egész környezetről, így boldog vagyok, hogy itt lehetek.”

Sok sikert és gól nélküli mérkőzéseket kívánunk!

 

#23

Banai

Dávid

#23 Banai Dávid