Az oldal jelenleg karbantartás alatt áll. Az esetleges hibákért elnézést kérünk.

Újpest FC - ZTE FC
2023. április 1. 0:00

2023. április 1. 0:00

 

Irány a Shop

 

Jegyvásárlás

 

A kezdőrúgáshoz

 

További lehetőségek

 
Döntetlennel zárult az U19-es Derbi
2022. szeptember 14. - ujpestfc.hu
A hajrában csúszott ki kezünkből a győzelem

Mindegy milyen korosztályról beszélünk, ha a 9. kerületi ellenfelünkkel találkozunk, akkor mindenki másképp gondol rá, mint egy átlagos bajnokira. Így volt ez az utánpótlásban a legidősebbek között is a hétvégén, amikor az Újpest Labdarúgó Sportcentrumában fogadtuk az FTC U19-es gárdáját.

Az első félidő kiegyensúlyozott játékot hozott, mindkét kapu előtt adódott lehetőség, de egyik tizenegy sem tudta kihasználni a kínálkozó lehetőséget, így 0-0-s döntetlennél hangzott el az első játékrészt lezáró hármas sípszó.

A második 45 percben már sokkal hatékonyabban sáfárkodtak a helyzetekkel az együttesek. Szinte a kezdés után azonnal bevették vendégeink a kapunkat, ám rövid időn belül előbb egalizáltunk László Gergő révén, majd a 64. percben Mousavi által már nálunk volt az előny. Többször is növelhettük volna a két csapat közti különbséget, ám a helyzetek kimaradtak, és ahogy ez ilyenkor lenni szokott, a másik kihasználta az adódó lehetőséget és egalizálta a találkozó állást, ami a végéig már nem is változott.

Szlezák Zoltán, az U19-esek asszisztens edzője így értékelt a lefújás után:

„Kis rangadó volt, nem kezdtük jól a mérkőzést, sőt az első félidőben nem is játszottunk igazán jól. De a második játékrészben a csapat felpörögött, 0-1 után megfordítottuk a mérkőzést és ott vezettünk 2-1-re. Utána volt 3 nagy lehetőség, amit gólra kellett volna váltanunk. Ez sajnos nem sikerült és a végén az ellenfél talált egy gólt. Megyünk tovább és készülünk a következő mérkőzésre.”

MLSZ Országos U19 Kiemelt csoport 2. forduló

Újpest FC – FTC 2-2

Gólszerzők: László 52’, Mousavi 64’, illetve Bagi 47’, Manner 82’

Mátyus – Árki – Mousavi – Frey (Ujvári 46’) – Kollarik (Gonda 46’) – Müller – Szabó (Kabát 84’) – Gál – László – Tábori – Illés

Az 5. fordulóban újra budapesti csapattal mérik össze erejüket fiataljaink, szeptember 17-én, szombaton 10 órától a Budapest Honvéd korosztályos együttesével csapnak össze.