Az oldal jelenleg karbantartás alatt áll. Az esetleges hibákért elnézést kérünk.
#49 Pauljevic Branko
Születési idő 1989. 06. 12.

Újpest FC - Budapest Honvéd
2023. január 28. 0:00

2023. január 28. 0:00

 

Irány a Shop

 

Jegyvásárlás

 

A kezdőrúgáshoz

 

További lehetőségek

 
Második csapatunk győzött Szolnokon
2022. szeptember 27. - ujpestfc.hu
Egy gyönyörű fejes hozta meg a sikert

 

Két hét szünet után lépett újra pályára tétmeccsen második együttesünk, mivel a MOL Magyar Kupa küzdelmei miatt kimaradt egy hétvége az NB III-as versenyfutásban is. A 9. fordulóban Szolnokra látogattak fiataljaink, ahol nem is kezdték rosszul az összecsapást és a 19. percben egy pontrúgás után Burzi Alex tökéletes bólintásával megszereztük a vezetést, a labda védhetetlenül zúdult a bal felső sarokba. Bár volt még rá lehetőségünk, hogy az első 45 percben növeljük az előnyünket, a félidei szünetig már nem változott az eredmény.

A második játékrész 10. percében a hazaiak csapatkapitánya, Tisza Kálmán egy csúnya belépő után megkapta második sárgáját, így idő előtt mehetett az öltözőbe. A továbbiakban inkább mezőnyben folyt a játék, és bár jónéhány alkalommal lezárhattuk volna a mérkőzést, a találkozó végét jelző hármas sípszóig már egyik gárda sem tudta a gólvonal mögé juttatni a labdát. Csapatunk győzelmével a tabella 6. helyére ugrott.

 

 

A lefújás után Mundi Viktort, a srácok vezetőedzőjét kértük meg, hogy néhány mondatban értékelje a látottakat:

„Egy gyenge minőségű pályán játszottunk egy nagyon küzdelmes, brusztolós mérkőzést, amelyen felvettük ellenfelünkkel a versenyt, az ütközések nagyjából feléből sikeresen jöttünk ki, úgyhogy a férfias küzdelemben is megálltuk a helyünket. Ami a találkozót végül eldöntötte, hogy mi egyszer be tudtuk venni a kapujukat, de a helyzetek alapján teljesen megérdemelt a győzelmünk, több 100%-os ziccerünk is volt, annak ellenére, hogy az utolsó passzok nem mindig sikerültek, a támadásokba tehát akadtak hibák.

 

NB III. Közép csoport 9. forduló

Szolnoki MÁV FC – Újpest II. 0-1

Gólszerző: Burzi 19’

Kiállítva: Tisza 55’ (Szolnoki MÁV FC)

 

Miklósi – Eckl – Varga (Dékei 81’) – Burzi (Tóth 81’) – Radosevic – Mucsányi (Tölgyes 71’) – Geiger – Hajdi – Lukáts – Tamási (Hajdu 59’) – Simon

Sűrű a program a harmadosztályban, ezen a héten kétszer is pályára lépnek a fiatalok. Előbb szerdán, szeptember 28-án 16 órától a Cegléddel küzdenek meg idegenben, majd vasárnap, október 2-án 11 órától pedig a pécsi PTE-PEAC együttesét fogadják hazai környezetben, a Tábor utcában.

#49

Pauljevic

Branko

#49 Pauljevic Branko