Az oldal jelenleg karbantartás alatt áll. Az esetleges hibákért elnézést kérünk.
#7 Simon Krisztián
Születési idő 1991. 06. 10.

Újpest FC - Budapest Honvéd
2023. január 28. 0:00

2023. január 28. 0:00

 

Irány a Shop

 

Jegyvásárlás

 

A kezdőrúgáshoz

 

További lehetőségek

 
A Szeged elvitte a pontokat a Tábor utcából
2022. szeptember 27. - ujpestfc.hu
Megbosszulta magát a sok kihagyott helyzet

Női együttesünk a Simple Női Liga 6. fordulójában hazai környezetben, az Újpest Labdarúgó Sportcentrumában fogadta a KÉSZ-St. Mihály-Szeged gárdáját. Az összecsapás fontosságát jelezte, hogy egy győzelemmel máris bennmaradó helyen állt volna csapatunk.

 

 

Sajnos rosszul kezdődött számunkra a mérkőzés, a vendégek már a 4. percben megszerezték a vezetést egy jól eltalált lövéssel. Az első negyedóra végére magára talált csapatunk, átvette az irányítást és sorra dolgozta a kisebb-nagyobb helyzeteket, aminek meg is lett az eredménye, a 23. percben Léner Fanni tizenegyesből egalizált. A gól után sem álltunk le, de hol az utolsó passzokba, hol pedig a lövésebe csúszott hiba, amikor pedig eltaláltuk a célterületet, akkor a szegediek hálóőre mentette meg a piros-sárgákat a kapott találattól. A futball örök törvénye azonban most is lecsapott, ami az egyik oldalon kimarad, az a másikon bemegy, és a félidő vége előtt újra a Szegednél volt az előny.

A második félidőben már kevesebbszer kerültek veszélybe a kapuk, de mindkét együttesnek megvolt a lehetősége, hogy változtasson az eredményen, ez azonban újra a vendégeknek sikerült a találkozó hajrájában, így alakult ki a 1-3-as végeredmény.

 

 

A lefújás után Oroszi Sándor, a lányok asszisztensedzője értékelte a látottakat:

„Gyakorlatilag azt kell, hogy mondjam, hogy egy ki-ki mérkőzést tudtunk játszani a Szegeddel, ami azt mondom, hogy az elmúlt heti meccsek után óriási fejlődés jelenthet. Hozzá kell tennem azt, hogy az eddigi sérültek mellé újra egy meghatározó játékosunk, a csapatkapitányunk Kiss Fanni is kiesett a sorból, és ennek ellenére fel tudtuk venni a kesztyűt és fel tudtunk pörögni. Az első félidei játékunk alapján és az első játékrész végén kidolgozott lehetőségek alapján ez már a szünetben lehetett volna 3-1, csak a mi javunkra. Sajnos nem tudtuk felénk billenteni a mérleg nyelvét. A második 45 percben pedig cserélnem kellett 1-2 játékost, szerettem volna többet, de nem mertem belenyúlni az összeállításba, és sajnos a cserék, akik beálltak nem tudtak pluszba hozzáadni semmit a teljesítményhez, nem tudtak frissíteni a játékunkon. Tehát összességében magunkat hibáztathatjuk ennek a bajnokinak az elvesztéséért, mert én úgy érzem, hogy egy a kezünkben lévő meccset engedtünk ki. Pozitívum a negatívumok mellett, hogy láttam a lányokat küzdeni és volt egy félidő, amire azt mondhatom, hogy az már csapatmunka volt. Sajnos az egyéni hibáknak köszönhetően ez a mérkőzés is vereséggel zárult.”

 

Simple Női Liga NB I. 6. forduló

Újpest FC – KÉSZ-St. Mihály-Szeged 1-3

Gólszerzők: Léner 23’ (bü), illetve Knezevic 4’, 44’, Dékány 81’

Pap – Lipkovics – Mogyorósi – Véglás – Szabó J. (Wittner 59’, Bodor 87’) – Nagy Sz. – Szalontai (Hlavacska 87’) – Galszter (Kreisz 59’) – Moldovan – Dénes – Léner

A lányok a következő fordulóban idegenben lépnek pályára, október 1-jén 14 órakor a DVTK otthonában futnak majd ki a gyepre.

#7

Simon

Krisztián

#7 Simon Krisztián