Az oldal jelenleg karbantartás alatt áll. Az esetleges hibákért elnézést kérünk.
#1 Pajovic Filip
Születési idő 1993. 07. 30.

Újpest FC - Budapest Honvéd
2023. január 28. 0:00

2023. január 28. 0:00

 

Irány a Shop

 

Jegyvásárlás

 

A kezdőrúgáshoz

 

További lehetőségek

 
Az U17-eseink újabb győzelmet arattak
2022. szeptember 29. - ujpestfc.hu
Ezúttal a Békéscsabát múlták felül a Tábor utcában

Ahogy azt az előző forduló után is megírtuk, rájárt a rúd az elmúlt időszakban az U17-es csapatunk játékosaira, sérülések, betegségek nehezítik a mindennapokat, ennek ellenére vagy ettől függetlenül második mérkőzésükön is itthon tartották a három pontot a Békéscsaba elleni bajnokin. Mindkét félidő elején sikerült betalálnunk, az első játékrész 9. percében Sipos Zalán talált a csabaiak hálójába, míg a másodikban ennél is gyorsabban szereztünk gólt, az 50. percben büntetőből Farkas Barnabás talált be, így kialakítva a 2-0-s végeredményt.

 

 

A lefújás után Czinkon Szabolcsot, a srácok vezetőedzőjét kértük meg, hogy értékelje néhány mondatban az összecsapáson látottakat:

„A mai mérkőzésen ismét megfogyatkozott létszámban, de meglátásom szerint már lényegesen jobb állapotban tudtak a csapat rendelkezésére állni a srácok, így kedvezőbb előjelekkel várhattuk a mérkőzést, mint az elmúlt héten. Sikerült információkat gyűjtenem az ellenfélről, ezáltal egy olyan játékrendszerben küldtem pályára a csapatot, ahol abban bíztam, hogy a középpályán létszámfölényt tudunk teremteni az ellenfél két védekező középpályása ellen, és ha ezeket a létszámfölényes szituációkat le tudjuk játszani, akkor lehet keresnivalónk az ellenfél védelmi mögött-közötti területeken. Ez az elképzelés részben bevált, viszont a vendégek a pálya széleit nagyon jól használták és ott többször mögénk tudtak kerülni, amiből nagyon sok beadás, belőtt labda érkezett, de ezeket szerencsére magabiztosan le tudtuk védekezni. Az első félidőben sikerült egy begyakorolt figurából nagyon szép gólt szereznünk, viszont részben egy sérülés, részben az ellenfél aktív szélsőjátéka miatt rendszert váltottunk és egy picit mélyebbre húztuk az első védelmi vonalunkat, ami nagyon jól sült el. A játékosok fegyelmezetten, egymást kisegítve futballoztak és igazán érett játékot mutattak be. Rögtön a második játékrész elején újra betaláltunk, amely után egy szervezett védekezést és a középpályán kellő agresszivitást mutattunk, több olyan labdaszerzésünk is volt, amiből sikerült kontrákat vezetnünk. Ezeket azonban nem tudtuk a kellő minőségben lejátszani, így ezeket a lehetőségeket elszalasztottuk, de összességében egy nagyon fontos és magabiztos győzelmet szereztünk. Gratulálok a játékosoknak, mert most igazán érett, fegyelmezett és nagyon stabil játékot mutattak.”

 

MLSZ Országos U17 Alap csoport 4. forduló

Újpest FC - Békéscsaba 1912 Előre 2-0

Gólszerzők: Sipos 9’, Farkas 50’(bü)

Pálfi – Kapitány – Sipos (Mészáros 83’) – Kovács – Farkas (Kiss 89’) –Temesi – Vincze – Illyés (Lugosi 46’) - Sarkadi (Márkus 77’)

 

 A következő fordulóban ifjaink október 1-jén, szombaton 14 órától idegenben szerepelnek a székesfehérvári Főnix Parkban, ahol a Főnix Gold FC-vel mérik össze erejüket.

#1

Pajovic

Filip

#1 Pajovic Filip