Az oldal jelenleg karbantartás alatt áll. Az esetleges hibákért elnézést kérünk.
#1 Pajovic Filip
Születési idő 1993. 07. 30.

Újpest FC - Budapest Honvéd
2023. január 28. 0:00

2023. január 28. 0:00

 

Irány a Shop

 

Jegyvásárlás

 

A kezdőrúgáshoz

 

További lehetőségek

 
Egygólos vereség a Cegléd otthonában
2022. szeptember 29. - ujpestfc.hu
Második csapatunk nagyot küzdve maradt pont nélkül

Hétközi fordulóval folytatódtak az NB III. Közép csoport küzdelmei, a mieinkre pedig a 10. fordulóban egy ceglédi túra várt szerdán. Jó iramban kezdődött a találkozó, a csapatok próbálták minél előbb átjátszani a középpályát, így bőven akadtak izgalmas pillanatok a kapuk előterében. A félidőben 1-1-re állt az összecsapás, két szépségdíjas gólt láthattak a kilátogató nézők. Előbb a 18. percben egy kapáslövéssel szereztek vezetést a hazaiak, a mi találatunk pedig Tamási Domonkos nevéhez fűződik, aki jó 22-23 méterről védhetetlenül zúdította a labdát a hálóba.

A második 45. percre sem sokat változott a játék képe, voltak helyzetek, még a kapufát is mindkét együttes eltalálta, ám újabb gólig csak a hazaiak jutottak, így a meccs hajrájára hátrányba kerültünk. Hiába igyekeztek a fiúk legalább a döntetlent megszerezni, a lefújásig már nem változott az eredmény, így 2-1-es ceglédi sikerrel zárult a találkozó.

Mundi Viktort, a srácok vezetőedzője így értékelte a látottakat:

„Egy küzdelmes, kiélezett mérkőzésen vagyunk túl, amelyen sajnos az a csapat szerezte meg a győzelmet, amelyiknek jobb volt a helyzetkihasználása. Mindkét csapat előtt több 100%-os lehetőség adódott, de sajnos mi kihagytuk őket, a Cegléd viszont eggyel többet értékesített. Hozzá kell tenni, hogy a csapatnak megint volt egy olyan periódusa, amikor ismét nagyon jó futballt produkált. A legutóbbi meccsen egy gyengébb játékkal szereztünk három pontot, most jó játékkal pedig nullát.”

NB III. Közép csoport 10. forduló

Ceglédi VSE – Újpest FC II. 2-1

Gólszerzők: Papp 18’, Kovács 78’, illetve Tamási 26’

Pajovic – Eckl – Varga – Burzi – Radosevic – Mucsányi – Geiger (Dékei 73’) – Hajdi – Lukáts – Tamási (Hajdu 58’) – Simon (Ajanah-Chinedu 85’)

A következő fordulóban hazai környezetben lépnek pályára a srácok, a Tábor utcában fogadják a PTE-PEAC együttesét október 2-án, vasárnap 11 órakor.

#1

Pajovic

Filip

#1 Pajovic Filip