Az oldal jelenleg karbantartás alatt áll. Az esetleges hibákért elnézést kérünk.
#7 Simon Krisztián
Születési idő 1991. 06. 10.

VASAS FC - Újpest FC
2023. február 12. 17:30

2023. február 12. 17:30

 

Irány a Shop

 

Jegyvásárlás

 

A kezdőrúgáshoz

 

További lehetőségek

 
Magabiztos győzelem a Várda ellen!
2022. október 1. - ujpestfc.hu
Négyszer is betaláltunk hétvégi ellenfelünknek

Mintha az időjárás is nekünk akart volna kedvezni, a mérkőzés kezdésére elállt az eső és tökéletes „fociidő” várta a pályára lépő csapatokat. Vezetőedzőnk a Vasashoz hasonlóan állította össze a kezdőtizenegyet, a fiatalok közül Katona, Csoboth, Szabó ismét helyet kapott a kezdőben.

A mérkőzés erőfelméréssel indult, tesztelték egymást a gárdák, komolyabb helyzet a 20. percig szinte nem is volt. Diaby gyűjtött be egy sárgát a 18-ikban, amit egy szabadrúgás követett, de az magasan a kapunk fölött elszállt. A másik oldalon Kevint érte atrocitás, amiért Vranjanin zsebelte be a sárga lapot, mi pedig a szabadrúgással Csongvai révén megdolgoztattuk Hindrichet.

 

 

Csoboth a szélen folyamatosan presszionálta a várdai hátvédeket, remek passzokat adott előre, és ezzel igen kellemetlen perceket okozva a vendégeknek. A nyomásnak meg is lett az eredménye, Móci a 32. minutumban egy remek passzt adott volna Csobothnak, de a menteni akaró Vranjanin belelépett ballal, amitől a játékszer védhetetlenül zúdult a várdaiak kapujába, 1:0!

A 37-ben ismét Kevin volt az, aki harciasan, egy nagyon jó megmozdulással megszerezte a labdát, amit továbbított Goure felé, aki a két belső védőt kijátszva egyenesen begurított a becsúszó hálóőr mellett a kapuba, 2:0!

 

 

Talán már sokan a szünetet várták, a bírósporttárs egy perc hosszabbítást rendelt el, ami viszont nekünk pont elég volt még egy gólra! Antonov megindult a szélen, átlökte Csobothnak, aki az ötös bal sarka elől kapura lőtte, de a játékszer megpattant Vranjaninon, majd Hej Viktoron, egyenesen Goure elé, aki tízről belőtte a kapuba! Háromgólós előnnyel indultunk a pihenőre!

A második játékrész hármas várdai cserével kezdődött, mi nem változtattunk, nem is nagyon volt rá okunk, tehét Karabeljov, Makovski és Camaj jött le, helyükre érkezett Bodhan, Vida, Lucas a pirosaknál. Mi a biztos vezetés tudatában nyugodtan játszottunk, de a várdaiak még nem tettek le a pontszerzésről, ezért harcosabbra vették, sajnos szó szerint. Kovacic az 56-ik percben nagyon csúnyán buktatta Csobothot utolsó emberként, amiért a bíró előbb sárgát, majd a VAR vizsgálat után piros lapot mutatott fel, így a vendégek 24-es számú játékosa mehetett is zuhanyozni.

 

 

A 68. minutumban egy labdaszerzés után Antonov tört a kapu felé, majd lepasszolta Mócinak, aki a jobb sarokba küldte a labdát és 4:0!!! Szép volt, Móci! A 69-ben Csobothot és Katonát lecserélte Milos Kruscic vezetőedzőnk., helyükre Ljujic és Lahne érkezett. A vendégek is változtattak Navratil érkezett Asani helyett.

 

 

Sérülés miatt újabb cserére kényszerülünk, Gouré rosszul érkezett egy fejes után a 73-ban, helyére Tallo jött. Eseménytelen percek következtek, amit vezetőedzőnk kettős cserével tört meg. Móci helyére a fiatal Varga Balázs, míg Onovo helyére Boumal érkezett a 82. percben. Több gól már nem esett, viszont a hosszabbítás perceiben jól lépett volna ki Lahme, de letaglózta őt Ötvös Bence, így ő is mehetett zuhanyozni a lefújás előtt.

 

#7

Simon

Krisztián

#7 Simon Krisztián