Az oldal jelenleg karbantartás alatt áll. Az esetleges hibákért elnézést kérünk.
#49 Pauljevic Branko
Születési idő 1989. 06. 12.

Újpest FC - Budapest Honvéd
2023. január 28. 0:00

2023. január 28. 0:00

 

Irány a Shop

 

Jegyvásárlás

 

A kezdőrúgáshoz

 

További lehetőségek

 
Itthon tartotta a három pontot második csapatunk
2022. október 4. - ujpestfc.hu
A mérkőzés hajrájában szerezték meg a győzelmet

Az előző fordulóban egygólos vereséget szenvedett idegenben együttesünk Cegléden, így várható volt, hogy igyekezni fognak a hétközi kijavításán. Az első félidőben ennek megfelelően nagy fölényben játszottunk, de az ilyen fajta előnyre szoktuk mondani, hogy meddő, ugyanis a kapu előtt kevés helyzet adódott, igazán nagy ziccerünk csak egy volt az első 45 percben. Igaz persze az is, hogy a védelem tette a dolgát, a pécsieknek még ennyi se jutott a szünetig.

 

 

A második játékrész legelején egy szöglet után kapitulált védelmünk, ezzel megszerezték a vezetést a vendégek a 48. percben. Nem kellett azonban sokat várni az egyenlítésre, 2 minutummal később Mucsányi Márk remek lövése landolt a hálóban. Továbbra sem álltunk meg, és ugyan a labdabirtoklásban visszaesett a teljesítményünk, cserébe rendre érkeztek a lehetőségek. Kétszer is megzörgettük a kapufát, valamint többször is 100%-os lehetőségig vittük a támadást, de a mindent eldöntő gólt csak a meccs hajrájában sikerült megszerezni, ekkor Varga Balázs távoli lökete talált utat a kapuba.  

 

 

Mundi Viktor, a srácok vezetőedzője így értékelte a látottakat:

„Az első félidőben hatalmas labdabirtoklási fölényben játszottunk, de igazán komoly, 100%-os helyzetet egyet alakítottunk ki. A második játékrészben egy pontrúgás után hamar gólt kaptunk, ez felébresztette a csapatot. Nagyon jól reagáltak a fiúk a félidőben elhangzottakra, nevezetesen, hogy sokkal kevesebb labdabirtoklásból szerettünk volna játszani egy direktebb futballt. Ez meghozta az eredményt, többször kerültünk a védelmük mögé, ziccereket alakítottunk, kapufákat szereztünk, így azt gondolom, hogy megérdemelten nyertük meg ezt az összecsapást.”

 

 

NB III. Közép csoport 11. forduló

Újpest FC II. – PTE-PEAC 2-1

Gólszerzők: Mucsányi 50’, Varga 87’, illetve Bozóki 48’

Pajovic – Simon – Kuusk – Eckl – Varga – Burzi (Tóth 70’) – Jevtoski – Radosevic – Mucsányi (Dékei 86’) – Lukáts – Tamási (Hajdu 61’)

A következő fordulóban idegeben szerepel második csapatunk Monoron, október 9-én, vasárnap 15 órától lépnek pályára Balassi Bálint utcai Stadionban.

#49

Pauljevic

Branko

#49 Pauljevic Branko