Az oldal jelenleg karbantartás alatt áll. Az esetleges hibákért elnézést kérünk.
#7 Simon Krisztián
Születési idő 1991. 06. 10.

Újpest FC - ZTE FC
2023. április 1. 0:00

2023. április 1. 0:00

 

Irány a Shop

 

Jegyvásárlás

 

A kezdőrúgáshoz

 

További lehetőségek

 
Peter Ambrose lila-fehérben folytatja
2022. november 3. - ujpestfc.hu
Csatárral erősítünk az utolsó fordulókra!

Ahogy azt vezetőedzőnk, Milos Kruscic is jelezte az idény közben, leginkább elől szeretne erősíteni klubunk a télen, ennek első lépcsőjeként érkezik egyesületünkhöz Peter Ambrose. A 20 éves nigériai csatár másfél esztendeje tette át székhelyét hazájából a törökországi Balikesirbe, akkor még az utánpótláscsapatba, de némi alkalmazkodás után a 2022-es évet már a felnőtt együttessel tréningezve kezdte meg.

A tavaly még a másodosztályban szereplő Balikesirspor összesen 12-szer számított újdonsült támadónkra, ebből 7-szer kezdőként, a többi alkalommal pedig a padról beszállva igyekezett segíteni társainak, és a pályán töltött időszak alatt egy-egy góllal, illetve gólpasszal járult hozzá az eredményekhez. Érdekesség, hogy akár első kézből is tájékozódhatott klubunk felől, hiszen csapattársa volt exjátékosunk, Foxi Kethevoama, aki más magyarországi egyesületnél is megfordult, így könnyeb mesélhetett a magyar bajnokságról is.

 

 

Peter miután átesett a kötelező orvosi vizsgálaton, valamint ellátta kézjegyével szerződését, így nyilatkozott weblapunknak:

„Már a legutóbbi mérkőzésen is itt voltam és lenyűgözött az atmoszféra, amit a szurkolótábor varázsolt a stadionban. A csapattársakkal és a szakmai stábbal is hamar megtaláltam összhangot és alig várom, hogy minél előbb a pályán is segíthessek a srácoknak. Úgy gondolom, hogy az, hogy ide kerülhettem Újpestre egy nagyon fontos szintlépés a karrieremben.”

A jó felépítésű futballistát a 32-es számú lila-fehér mezben láthatjátok a jövőben!

Sok sikert és eredményekben gazdag éveket kívánunk nálunk Újpesten!

#7

Simon

Krisztián

#7 Simon Krisztián