Az oldal jelenleg karbantartás alatt áll. Az esetleges hibákért elnézést kérünk.
#1 Pajovic Filip
Születési idő 1993. 07. 30.

Újpest FC - Budapest Honvéd
2023. január 28. 0:00

2023. január 28. 0:00

 

Irány a Shop

 

Jegyvásárlás

 

A kezdőrúgáshoz

 

További lehetőségek

 
Az U17 bebiztosította a tavaszt
2022. november 16. - ujpestfc.hu
Már biztosan az első négyben végez együttesünk

Az MLSZ által pár éve átszervezett utánpótlás-bajnokság őszi felének mindig nagy kérdése, hogy melyik „nyolcasban” folytatja egy-egy csapat a tavaszi szezont. Az idei kiírásban U17-es csapatunk az Alap csoportban kezdte meg az idényt, és egyértelmű céljának tűzte ki, hogy az első négyben szeretnének végezni, ezzel megteremtve maguknak az esélyt arra, hogy a 2023/24-es bajnokságot az U19-esek újra a Kiemelt ligában kezdjék.

Ugyan még csak 9 forduló ment le, de a cél már elérve, ugyanis legrosszabb esetben is már a 4-ek lesznek, hiszen az elmúlt körben egy őrült hajrá után 3-2-re legyőzték idegenben a ZTE együttesét Márkus Dominik góljának és Farkas Barnabás duplájának köszönhetően.

 

 

A találkozó után Czinkon Szabolcs elégedetten nyilatkozott a látottakról:

„Az első félidőben kimondottan magas színvonalon futballoztunk. Sokat mozogtunk labda nélkül, jól forgattuk a játékot és a támadóharmadban kreatív és ötletes megoldásoknak köszönhetően tiszta gólhelyzeteket sikerült kialakítani, amelyekből azonban csak egyet sikerült gólra váltani. A játékot teljes mértékben uraltuk, ennek ellenére ellenfelünk az első kapunk felé történő akciójából egy hatalmas kapushiba után egyenlített. Nyilván ez ellenfelünket visszahozta a meccsbe, így ezután hiába játszottunk továbbra is komoly fölényben, nehezen tudtuk megbontani a mélyen védekező védelmet. A mérkőzés hajrájában ez sikerült, de megint vétettünk egy olyan védelmi hibát, ami ezen a szinten nem fér bele. A csapat lelkierejét mutatja, hogy a hátralévő két percben sikerült egy újabb gólt szereznünk, amivel nagyon fontos 3 pontot szereztünk. Gratulálok a csapatnak az első félidőben mutatott színvonalas játékért és a második félidei hitért!”

MLSZ Országos U17 Alap csoport 9. forduló

ZTE FC – Újpest FC 2-3

Gólszerzők: Ebedli 29’, Szindekovics 87’, illetve Farkas 20’, 78’, Márkus 89’

Svékus – Kovács – Farkas – Temesi – Vincze (Sipos 64’) – Tóth (Márkus 64’) – Wittmann – Paár (Ilyés 64’) – Sarkadi (Bathó 91’) – Pittmann – Kiss (Lugosi 82’)

A bajnokság állása:

1. DVTK 25 pont (+24)

2. Tarpa SC 22 pont (+16)

3. Újpest FC 22 pont (+14)

4. PMFC 17 pont (+4)

5. KTE LA. 15 pont (+2)

A jövőben tehát már csak az a kérdés, hogy mennyi pontot tudnak magukkal vinni a következő félévre. A 10 körben utoljára lépnek pályára fiataljaink a Tábor utcában, november 19-én a Szegedet fogadják 13 órától hazai környezetben.

#1

Pajovic

Filip

#1 Pajovic Filip