Az oldal jelenleg karbantartás alatt áll. Az esetleges hibákért elnézést kérünk.
#49 Pauljevic Branko
Születési idő 1989. 06. 12.

Újpest FC - Budapest Honvéd
2023. január 29. 15:30

2023. január 29. 15:30

 

Irány a Shop

 

Jegyvásárlás

 

A kezdőrúgáshoz

 

További lehetőségek

 
Válogatott eredmények
2022. november 21. - ujpestfc.hu
Kastrati kapitány, Kuusk bronzérmes lett!

 

Ahogy azt már korábbi cikkjeinkben is írtuk, négy újpesti játékos húzhatott magára címeres szerelést a bajnoki fordulúkat követően. Csongvai Áron a magyar felnőtt, míg Szabó Bálint az U21-es keretbe kapott meghívót, Lirim Kastrati a koszovói, Marten Kuusk pedig az észt nemzeti együttesbe.

Csongvai Áron az első, luxemburgi találkozó után a görögök elleni (2-1) hazai mérkőzésen is a kispadról követte végig a válogatott aktuális mérkőzését. Szabó Bálint az U21-eseknél ezúttal nem kapott játéklehetőséget: az azeriek legyőzése után Dánia ellen szenvedett 3-0-ás vereséget a korosztályos csapat.

Az észt válogatott a Balti Kupán szerepelt - egy négy fős torna, a három balti állam és egy meghívott válogatott között - és az elődöntős vereséget követően megverte Litvániát a bronzmérkőzésen. Martenék így éremmel zárták a 2022-es esztendőt, de nem csak számára, hanem Lirim Kastrati számára is örömteli volt a legutóbbi válogatott összecsapás: ugyan Koszovó 1-1-es döntetlenre végzett a Feröer-szigetek ellen, de hátvédünk életében először csapatkapitányként vezethette ki a pályára országa csapatát.

#49

Pauljevic

Branko

#49 Pauljevic Branko