Az oldal jelenleg karbantartás alatt áll. Az esetleges hibákért elnézést kérünk.
#49 Pauljevic Branko
Születési idő 1989. 06. 12.

Újpest FC - Budapest Honvéd
2023. január 29. 15:30

2023. január 29. 15:30

 

Irány a Shop

 

Jegyvásárlás

 

A kezdőrúgáshoz

 

További lehetőségek

 
Egy ponttal távoztunk Majosról
2022. november 22. - ujpestfc.hu
„Igazságos döntetlen született.”

Legutóbb 2 év találkozott második együttesünk a Majosi SE együttesével, mivel minket egy évre a Keleti csoportba soroltak, ők pedig a 2020/21-es szezon után búcsúztak a harmadosztálytól. Annak ellenére, hogy nem túl sikeres évet zártak akkor a Tolna megyeiek, vélhetően jó szívvel gondoltak vissza a mi ellenünk vívott bajnokikra, hiszen 4 pontot is el tudtak csenni a két mérkőzés alatt.

Az első játékrészben inkább a küzdelem dominált, nem igazán forogtak veszélyben a kapuk, a legtöbbször a támadóharmadban már elfogytunk, vendéglátónk pedig kontrára berendezkedve várta a megfelelő pillanatot.

A szünetről visszatérve mintha picit nagyobb elánnal álltunk volna bele a találkozóba, aminek eredményeképpen egy sarokrúgás után meg is szereztük a vezetést, az alig egy perce pályán lévő, csereként beálló Tóth Ákos révén. A meccset nézve úgy tűnt, akár ez is elég lehet a három pont megszerzéséhez, hiszen a hazaiak nem jutottak el helyzetig, de egy szöglet után kavarodást kihasználva mégis egalizálni tudtak a bajnoki hajrájára fordulva. Az eredmény már nem változott a hármas sípszóig, az utolsó percekben még egy piros lap került a jegyzőkönyveb, melyet Hajdu Hunor kapott egy rossz ütemű becsúszás után, így egy ponttal távoztunk Majosi SE Sporttelepéről.

 

 

A lefújás után a srácok vezetőedzője, Mundi Viktor értékelte a látottakat:

„Igazából tudtuk, hogy milyen mérkőzés vár ránk Majoson. Egy keskeny, szűk pálya, ahol az ellenfél egy agresszív, sok futásos futballt játszik, leegyszerűsítik a játékot, a kapusuk előre vágja a labdát, tehát erre is készültünk. Összességében nem is volt belőle probléma, az ellenfél kevés lehetőséget tudott kialakítani. Ami a gond volt, hogy mi nem találtuk meg a mérkőzés a ritmusát. Természetesen közbe játszottak a körülmények is, de ettől függetlenül mi már ennél játékban többet tudunk, de így is meg volt az esélyünk megnyerni a találkozót. Egy tipikus egygólos összecsapás volt, amit meg is szereztünk, ám egy hátsó figyelmetlenségből a vége felé az ellenfél kiegyenlített, így azt gondolom, hogy igazságos döntetlen született.”

 

NB III. Közép csoport 18. forduló

Majosi SE – Újpest FC II. 1-1

Gólszerzők: Sajnovics 78’, illetve Tóth 58’

Kiállítva: Hajdu 93’

Miklósi – Eckl – Horváth – Szűcs – Burzi (Dékei 79’) – Radosevic – Mucsányi (Hajdu 73’) – Geiger – Lukáts – Varga – Qasim (Tóth 57’)

A következő fordulóban fiataljaink a Kecskemét második együttesét fogadják hazai pályán november 27-én, vasárnap 11 órától a Tábor utácban.

#49

Pauljevic

Branko

#49 Pauljevic Branko