Az oldal jelenleg karbantartás alatt áll. Az esetleges hibákért elnézést kérünk.
#23 Banai Dávid
Születési idő 1994. 05. 09.

Újpest FC - Budapest Honvéd
2023. január 29. 15:30

2023. január 29. 15:30

 

Irány a Shop

 

Jegyvásárlás

 

A kezdőrúgáshoz

 

További lehetőségek

 
Az U17-eseknél elvitte a Szeged a pontokat
2022. november 25. - ujpestfc.hu
Az utolsó fordulóban az érem a tét

A hajrához érkeztek az utánpótlás bajnokságok is, így az utolsó forduló előtt már szinte minden csapatnál tiszta, hogy milyen eredményekre van szüksége a sikeres tavaszi szerepléshez. A mi fiataljaink már az előző körben bebiztosította helyét az első négybe, és az két zárófordulóban csak az volt a kérdés, hogy a top 4-ben melyik pozícióban fejezik be ezt a félévet.

 

 

Hazai pályán fogadtuk a Szegedet a 10. fordulóban és egy gyors gól után már futottunk az eredmény után, de az első félidőben nem tudtunk változtatni a mérkőzés állásán. A szünetről visszatérve újra a vendégek rezgették meg a hálót, a 60. percben pedig a 0-3-s végeredmény is megszületett, annak ellenére, hogy több lehetőségünk is adódott a szépítésre.

 

 

A lefújás után a srácok vezetőedzője, Czinkon Szabolcs így értékelte a mérkőzésen látottakat:

„Egy szemfüles góllal ellenfelünk nagyon hamar vezetést szerzett, amire nem tudtunk minőségben megfelelően reagálni. Fásultan és sok technikai hibával játszott a csapat, a középső zónában magas volt az eladott labdáink száma, így a támadójátékunk akadozott. A második félidő elején két könnyű gólt kaptunk, de a srácok nem adták fel és becsülettel végig dolgozták a meccset, viszont az érezhető volt, hogy ezen a napon nem fogunk betalálni. Sportszerűen el kell ismerni, hogy ellenfelünk teljesen megérdemelten nyerte meg a mérkőzést.”

 

MLSZ Országos U17 Alap csoport 10. forduló

Újpest FC – Szeged-Csanád Grosics A. 0-3

Pálfi – Kapitány – Sipos (Paár 46’) – Lugosi – Kovács – Farkas – Temesi (Pittmann 46’) – Wittmann – Nemess-Kiss (Tóth 69’) – Kiss (Kéri 46’) – Gyenes (Márkus 54’)

  1. DVTK 26 pont (+24)
  2. Tarpa SC 23 pont (+16)
  3. Újpest FC 22 pont (+11)
  4. PMFC 20 pont (+6)

A következő, zárófordulóban közvetlen riválishoz utaznak, és Baranya megyében a PMFC-vel az őszi bronzért szállnak harcba. Pontszerzés esetén a harmadik hely biztos, de egy győzelem és tarpai pontvesztés esetén a dobogó második fokáig is felérhet csapatunk.

#23

Banai

Dávid

#23 Banai Dávid