Az oldal jelenleg karbantartás alatt áll. Az esetleges hibákért elnézést kérünk.
#7 Simon Krisztián
Születési idő 1991. 06. 10.

Újpest FC - Budapest Honvéd
2023. január 29. 15:30

2023. január 29. 15:30

 

Irány a Shop

 

Jegyvásárlás

 

A kezdőrúgáshoz

 

További lehetőségek

 
Válogatott védőt igazolt az Újpest
2023. január 16. - ujpestfc.hu
Tim Hall lila-fehérben folytatja

Az Újpest FC leigazolta középhátvéd posztra a luxemburgi Tim Hallt.

Tim Hall 1997. április 17-én született a luxemburgi Esch/Alzette-ben, hazáján kívül a belga Standard Liege-nél és Németországban, az U19-es Bundesligában nevelkedett. A 25 éves középhátvéd felnőtt karrierje során játszott az ukrán élvonalban, megfordult a portugál Gil Vicenténél, legutóbb pedig a ciprusi Etnikosz Aknasznál töltötte a 2021/22-es szezont.

A négyszeres luxemburgi felnőtt és tizenkétszeres utánpótlás válogatott 63 százalékban megnyeri a párharcait és meccsenként közel hatszor szerez labdát. A 190 centiméter magas középhátvéd több mint 60 százalékban győztesen jön ki a fejpárbajokból, így csapatunknak a levegőben is stabiltást adhat.Fontos megjegyezni, hogy Hall ballábas, mely az ő posztján ritkaság, a játéka elegáns, igen kevésszer szabálytalankodik, teljes pályafutása alatt - U19-től kezdve - csupán 23 sárga és 1 piros lapot kapott.

„Korábban is volt már róla szó, hogy Újpestre igazolok, de most jött el az ideje. Az edzőtábor után egyértelművé vált számomra, hogy egy fiatal, tehetséges csapathoz csatlakozom. Tavasszal sokkal jobbak leszünk, mert a játék rendben volt, csak egy kicsi gyilkos ösztön hiányzott a srácokból mind a két kapu előtt" - beszélt lelkesen és bizakodóan Hall. 

Új középhátvédünk a 34-es mezszámot viseli majd. 

#7

Simon

Krisztián

#7 Simon Krisztián