Az oldal jelenleg karbantartás alatt áll. Az esetleges hibákért elnézést kérünk.
#7 Simon Krisztián
Születési idő 1991. 06. 10.
 

Irány a Shop

 

Jegyvásárlás

 

VIP jegyvásárlás

 

További lehetőségek

 
Ognjen Mudrinski a szurkolóknak: buzdítsatok minket és higgyetek bennünk!
2023. január 18. - ujpestfc.hu
Az Újpest FC új támadója ki tudja ejteni magyarul a „gólkirályt”, a brazil Ronaldo volt a példaképe és bízik a lila-fehér szurkolók támogatásában. Ismerje meg Ognjen Mudrinskit!Mikor érkeztél Magyarországra? Mik az első benyomásaid?


Vasárnap este jöttem, egy hotelben aludtam, majd másnap volt egy ilyenkor megszokott orvosi vizsgálatom. Budapesten már többször is jártam, hiszen szerb vagyok, itt van a szomszédban, nagyon szép város, örülök, hogy itt lehetek Újpesten.

Miért választottad az Újpestet? Hogy tetszik eddig a klub?

Jókat hallottam a csapatról, ismerem már évek óta a klubot.  Azt hiszem, hogy ez egy előrelépés lehet a karrieremben, remek lehetőség, hogy megmutassam a képességeimet.

Ismersz magyar szavakat?

Persze, ismerek párat. Jó reggelt, jó napot, semmit, gól, gólkirály. Nem emlékszem mindenre, de egy-két dolgot értek azért.

Hogyan tudnád jellemezni magad? Milyen ember vagy?

Semmi különös, egy átlagos ember vagyok. Van családom, egy kisgyermekem, egy teljesen normális életem. Ezek a legfontosabbak.

Center poszton játszol. Tavaly bajnoki címet nyertél és 17 találattal gólkirály voltál Szlovéniában. Mik a céljaid a magyar bajnokságban?

Természetesen az elsődleges, hogy a lehető legelőrébb végezzen a csapat és annyi meccset nyerjünk, amennyit csak lehet. Ebben nekem az a legfontosabb szerepem, hogy minél több gólt rúgjak az ellenfeleknek.

Miben vagy jó a pályán, mik az erősségeid?

Tipikus kilences vagyok, center poszton játszom. Nem csak lábbal, hanem fejjel is sok gólt szerzek, talán ezt tudnám kiemelni leginkább a képességeim közül.


Mi a véleményed a magyar futballról?

Követtem a magyar focit az elmúlt években, jónéhány barátom itt játszik Magyarországon, csupa jókat hallottam tőlük is. Sok új stadion épült, kiválóak a körülmények, nagyszerűek a szurkolók és a labdarúgás is fejlődött, szóval tényleg csak pozitívumokat tudok mondani.

Van kedvenc játékosod, példaképed?

Mostanában nem nagyon van kedvencem, mikor gyerek voltam a brazil Ronaldo volt, akinek a játékát igazán szerettem. Úgy látom, hogy a magamfajta tipikus centerek kezdenek kicsit eltűnni a labdarúgásból. Persze vannak csatárok, akiket kedvelek, de olyan kifejezett kedvencem nincs, mint gyerekként volt.

Végül, mit üzensz az Újpest-szurkolóknak?

Nekünk arra lesz szükségünk, hogy támogassanak, ott legyenek, buzdítsanak minket és higgyenek bennünk! Mi pedig szívvel-lélekkel megyünk fel a pályára és próbálunk minél több mérkőzést megnyerni.

#7

Simon

Krisztián

#7 Simon Krisztián