Az oldal jelenleg karbantartás alatt áll. Az esetleges hibákért elnézést kérünk.
#1 Pajovic Filip
Születési idő 1993. 07. 30.

Újpest FC - ZTE FC
2023. április 1. 0:00

2023. április 1. 0:00

 

Irány a Shop

 

Jegyvásárlás

 

A kezdőrúgáshoz

 

További lehetőségek

 
Kölcsönfigyelő – Radošević Ognjen
2023. január 23. - ujpestfc.hu
Az Újpest FC kölcsönben szereplő játékosai közül Radošević Ognjen mesélt arról, hogyan érzi magát és mik a jövőbeli terveiAhogy arról korábban beszámoltunk, a 19 éves középpályás a 2023-as tavaszi szezont a Szentlőrincnél tölti kölcsönben. A fiatal játékos röviden nyilatkozott róla, hogy mit vár ettől a néhány hónaptól, hogy halad a felkészülése és mik a jövőbeli tervei.

„Remekül érzem magam eddig, minden rendben van. Már megismerkedtem a társaimmal és a stábtagokkal is, mindenki igazán rendes velem.”

„Azt hiszem, a tavaszra való felkészülésem kiváló ütemben zajlik, edzésekre, meccsekre is volt időnk még Újpesten, és itt is úgy fest, hogy minden a terv szerint halad.”

A Szentlőrinc a Merkantil Bank Liga kiesési osztályozót jelentő 16. helyén kezdi meg a második félévet.

„A csapat célja az, hogy egy magabiztos középcsapat legyen, az én elsődleges ambícióim pedig, hogy stabil teljesítményt nyújtsak és folyamatos játéklehetőséghez jussak. Minden téren egy kicsit jobb minőéget várok az NB II-től a harmadosztályhoz képest. Biztosan sokkal gyorsabban kell futballozni és a párharcok is keményebbek” – folytatta a  2003-as születésű labdarúgó.

„Hosszútávon természetesen szeretnék az Újpesthez visszakerülni, és megmutatni, hogy képes vagyok olyan teljesítményt nyújtani, mellyel a nagycsapat alapemberévé válhatok” – zárta szavait bizakodóan és elszántan Ognjen.

#1

Pajovic

Filip

#1 Pajovic Filip