Az oldal jelenleg karbantartás alatt áll. Az esetleges hibákért elnézést kérünk.
#1 Pajovic Filip
Születési idő 1993. 07. 30.

Újpest FC - KECSKEMÉTI TE
2022. október 7. 20:05

2022. október 7. 20:05

 

Irány a Shop

 

Jegyvásárlás

 

A kezdőrúgáshoz

 

További lehetőségek

 
Kabát Péter interjú
2016. március 1. - ujpestfc.hu
Ikonikus csatárunkat fizikai állapotáról, a Debrecen ellen Lencse Lászlónak átengedett tizenegyesről és a Magyar Kupáról kérdeztük.

Ismét lehetőséget kaptál NB I-es mérkőzésen, ráadásul a Debrecen ellen, úgy, hogy mikor beálltál, még hátrányban volt csapatunk. Hogy érzed, milyen fizikális állapotban vagy?

Teljesen egészséges vagyok. Célom az volt, hogy a téli felkészülést végig tudjam csinálni sérülés nélkül, és ez sikerült is. A téli tréningek során játszottam a felkészülési mérkőzéseken, most azonban jó érzés volt, hogy az elmúlt hétvégén ismét pályára léphettem az NB I-ben.  Nem fáj a térdem, jó fizikáli állapotban vagyok, százszázalékosnak érzem magam.

Viktor Angelov kiharcolt tizenegyesekor már a pályán voltál, ilyenkor általában Te rúgod a büntetőt, de ez szombaton mégsem így volt. Miről beszéltetek Lencse Lászlóval, mielőtt átengedted neki a lehetőséget?

Lacit csak pár hete ismertem meg, amikor csatlakozott hozzánk a téli átigazolás során, azt azonban tudtam, hogy nagyon jó játékos. Első pillanattól kezdve nagyon jó a kapcsolatunk. Teljesen egy hullámhosszon pendülünk, nemcsak az edzéseken, a stadionon kívül is. Ami a tizenegyest illeti, én nem sokkal előtte álltam be, ennek ellenére odahozták hozzám a labdát, Laci viszont megkért, hogy hadd rúghassa Ő, mivel még nem tudott gólt szerezni a Szusza Ferenc Stadionban, és már nagyon szeretne. Én csak annyit kérdeztem tőle: Berúgod? Mire Laci: Be! Így hát - látván a magabiztosságát - átengedtem neki. Örülök, hogy sikeresen értékesítette a büntetőt és ezzel ki tudtunk egyenlíteni.

Szerdán a Magyar Kupa negyeddöntőjének második mérkőzése következik a Tiszaújváros ellen. Az első mérkőzésen csapatunk hazai pályán 8 – 1-re győzött. Személy szerint ki ellen játszanál az elődöntőben?

Az első mérkőzésnek köszönhetően már féllábbal az elődöntőben érezhetjük magunkat, de a szerdai meccset még mindenképp le kell játszanunk. A többi párosítás az első mérkőzések után is elég szoros, a Debrecen – Nyíregyháza győztese szerintem a Debrecen lesz, viszont a Békéscsaba – Kozármisleny és a Videoton – Ferencváros párharcból megtippelni sem tudom, hogy ki fog továbbjutni. Ha én választhatnék, akkor a Békéscsaba – Kozármisleny győztesével játszanánk az elődöntőben. Egy biztos, bárikvel is kerülünk össze, az már nem lesz könnyű párharc. A döntő pedig presztizs is. Szeretnénk újra úgy ünnepelni, mint 2014-ben, csak eztúttal a Puskás Ferenc Stadion helyett a Groupama Arénában. 

 

#1

Pajovic

Filip

#1 Pajovic Filip