Az oldal jelenleg karbantartás alatt áll. Az esetleges hibákért elnézést kérünk.
#7 Simon Krisztián
Születési idő 1991. 06. 10.

Ferencvárosi TC - Újpest FC
2023. február 5. 17:30

2023. február 5. 17:30

 

Irány a Shop

 

Jegyvásárlás

 

A kezdőrúgáshoz

 

További lehetőségek

 
Hazatérünk!
2017. február 23. - ujpestfc.hu
Klubunk sikeresen zárta a tárgyalásokat a Nemzeti Sportközpontokkal.

Örömünkre szolgál bejelenteni, hogy közel egy év szünet után jövő héttől ismét a Szusza Ferenc Stadionban játsszuk majd hazai meccseinket. Klubunk vezetősége az elmúlt hetekben és az utóbbi napokban többször is tárgyalóasztalhoz ült a Nemzeti Sportközpontok (a továbbiakban „NSK”) vezetőivel, hogy mihamarabb megállapodás születhessen a hazatérésünkről.

A ma este aláírt szerződés értelmében, továbbá, ha az MLSZ és a hatóságok megadják a szükséges engedélyeket, március 1-én a Magyar Kupa nyolcaddöntőjének visszavágóján a Szusza Ferenc Stadionban fogadjuk majd a zalaegerszegiek csapatát, és természetesen március 4-én a zöld-fehér riválisunk ellen is a Megyeri úton lépünk majd pályára. A megállapodás értelmében a tavaszi szezon hátralévő hazai összecsapásain is az egyetlen és az örök otthonunkban fogadjuk majd ellenfeleinket.

Köszönjük az NSK-nak az egyeztetéseken tanúsított együttműködésüket. 

Szurkolóinknak pedig szeretnénk megköszönni kitartásukat és türelmüket, amelyet a kialakult helyzet során tanúsítottak a csapatunk irányában, valamint azt a lelkesedést, amellyel Kecskeméten is támogatták kedvenceiket.

Mutassuk meg együtt újra, hogy milyen az, amikor a Szusza Ferenc Stadionban mérkőzésről-mérkőzésre mindenhol lila-fehérbe borul a lelátó, és hangosan zúg a Hajrá, lilák! Legyen a Megyeri úti stadion a leghangosabb az országban, hiszen miénk az NB I legjobb szurkolótábora!

#7

Simon

Krisztián

#7 Simon Krisztián