Az oldal jelenleg karbantartás alatt áll. Az esetleges hibákért elnézést kérünk.
#7 Simon Krisztián
Születési idő 1991. 06. 10.
 

Irány a Shop

 

Jegyvásárlás

 

VIP jegyvásárlás

 

További lehetőségek

 
Rajtol az öregfiúk bajnokság
2017. augusztus 28. - ujpestfc.hu
Ambrus Imrével, öregfiúk csapatunk vezetőedzőjével a hétfőn induló bajnokság apropójaként beszélgettünk.

Hogy értékeli az elmúlt idényt?

Fontos hangsúlyozni, nem vagyunk elkeseredve a tavalyi szezon miatt. Szinte sorozatban hoztunk 12 bajnoki címet, legutóbb egy bronzérem jött össze, így alakult.

Mi a terv az idei szezonra?

Már a szezon vége előtt néhány játékosom jelezte számomra, hogy lassan kiöregszenek a csapatból, most az új igazolásokkal ezen próbálunk segíteni. Persze ez a folyamat elég időigényes, de a távozók mellett azért már most is vannak érkezők.

Mik a célok a bajnokság végére?

Nem szoktunk, így most sem tűzünk ki magunk elé különösebb célokat a szezon előtt. Minden összecsapásunk előtt úgy fogunk kimenni a pályára, ahogy eddig, megpróbáljuk megnyerni az éppen előttünk álló mérkőzést. Természetesen a szezon vége felé lesz majd egyre éhesebb az ember. Tavaly sok sérülés hátráltatott minket, reméljük, idén ez a hullám elkerüli a csapatot

Felkészültek az ellenfelekből?

Egyelőre még nem ismerjük annyira az ellenfeleket, ami biztos, hogy a pestszentimrei csapat - akik a múlt szezonban igen jól szerepeltek - idén visszalépett. Sok új gárda lesz, de még egyszer mondom, mi mindig csak az épp aktuális meccsünket szeretnénk megnyerni. Remélem, hogy továbbra is annyi szurkoló fog kilátogatni az összecsapásainkra, mint az eddigi szezonjainkban, ez is sokat segít nekünk.

Játékstílusunkban lesz változás az új játékosoknak köszönhetően?

Elsősorban gólratörően szeretnénk játszani, de az ellenfelek játéka fogja igazán meghatározni a mi stílusunkat. Jövőben is inkább a pályán fog eldőlni, hogy szerkezetileg hogy állunk majd fel az épp aktuális ellenfél ellen.

Újpest FC - RTK
Öregfiúk I. osztály (1. forduló)
2017.08.28. 19:30
Budapest, Újpest Labdarúgó Sportcentruma

#7

Simon

Krisztián

#7 Simon Krisztián