Az oldal jelenleg karbantartás alatt áll. Az esetleges hibákért elnézést kérünk.
#1 Pajovic Filip
Születési idő 1993. 07. 30.

Újpest FC - Budapest Honvéd
2023. január 29. 15:30

2023. január 29. 15:30

 

Irány a Shop

 

Jegyvásárlás

 

A kezdőrúgáshoz

 

További lehetőségek

 
Bojan Sankovic a szombatról
2017. október 31. - ujpestfc.hu
Középpályásunkat kérdeztük az igencsak viharosan magunk mögött hagyott hétvégéről.

Mire fanatikusaink helyet foglaltak volna székeiken, már igen tetemes hátrányba kerültünk. Mi történt a mérkőzésen?

Egyszerűen számomra is felfoghatatlan volt a villámgyorsan bekapott két gól. Nagyon gyorsan kerültünk elég komoly hátrányba, ami igen megnehezítette a helyzetünket. Ezek után érthető volt, hogy a szurkolók magunkra hagytak, egyedül éreztem magam a pályán, pedig ilyenkor is jó lenne velük együtt lenni és együtt küzdeni, de természetesen erről mi tehetünk. Személy szerint én hittem a csapatban, és tudtam, hogy képesek leszünk felállni kétgólos hátrányból is. A második játékrészben megmutattuk, hogy egyenrangú partnerei is tudunk lenni a Videotonnak. Nyomást gyakoroltunk vendégeinkre, és szenvedéllyel játszottunk. Ez a szenvedély odáig vitt minket, hogy megvolt a lehetőségünk a győzelemre.

Gondolom a büntetőre gondolsz…

Igen, de azért ne felejtsük el az első félidőt, amikor még 0-2 volt az állás. Ugyanakkor a végén a kezünkben volt a lehetőség a három pontért, de sajnos kimaradt a tizenegyes. Ilyen a futball, viszont egészen biztos vagyok benne, hogy a következő ilyen szituációból mi jövünk ki győztesen.

Mi történt a hármassípszó után?

Mikor vége lett a mérkőzésnek, elindultam befelé az öltözőbe. Nem foglalkoztam semmivel és senkivel, csak a saját gondolataim jártak a fejemben. Ezekiel Henty előttem ment, majd egy nagyot rúgott a vasajtóba, mire mögöttem valaki rászólt, de ő felém indult meg, elég dühösen. Én még ekkor sem mondtam semmit, sem neki, sem senkinek. Nekem esett, ekkor jött oda a vendégek sportigazgatója, aki engem kezdett el nyugtatni, de én vele is közöltem, hogy én nem mondtam semmit. Nem szeretem az ilyen történéseket, mert ahogy a klub, úgy én is elítélek minden rasszista cselekedetet.

Mi lesz ezen a héten szombaton?

Rövid leszek: a Vasas ellen nyerni megyünk Dunaújvárosba.

Mivel a tegnapi nap folyamán klubunkhoz befutott a Videoton FC elnézést kérő levele, az Újpest FC lezártnak tekinti a Sankovic – Henty „ügyet”, amivel a jövőben nem kíván többet foglalkozni.

#1

Pajovic

Filip

#1 Pajovic Filip