Az oldal jelenleg karbantartás alatt áll. Az esetleges hibákért elnézést kérünk.
#49 Pauljevic Branko
Születési idő 1989. 06. 12.

Újpest FC - Budapest Honvéd
2023. január 29. 15:30

2023. január 29. 15:30

 

Irány a Shop

 

Jegyvásárlás

 

A kezdőrúgáshoz

 

További lehetőségek

 
Pont került a Sankovic-Henty ügy végére
2017. november 9. - ujpestfc.hu
Játékosunk csütörtök délre volt hivatalos az MLSZ székházba, ahol a meghallgatás után a Fegyelmi Bizottság meghozta döntését.

Mint ismert, a FEB a 2017. november 9. napján tartandó ülésére megidézte középpályásunkat, a Videoton FC elleni mérkőzésünk utáni, az öltözőfolyosón állítólagos rasszista módon történő Henty Ezekiel megsértése ügyében. Klubunk az eset óta többször kijelentette, hogy a feltételes esetet tanuk bevonásával kivizsgálta, valamint Bojan Sankovicot ismerve teljes mellszélességgel kiáll 18-as számú játékosunk mellett, és visszautasít mindenfajta rágalmat, sérelmezést vele kapcsolatosan.

„Természetesen a bizottságnak is elmondtam, hogy én meg sem szólaltamA meghallgatáson már Henty is csak annyit mondott, nem tudja, hogy kitől érkezett, amit a háta mögül hallott” - mesélte honlapunknak Sankovic.

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága az üggyel kapcsolatosan az Újpest FC számára pozitív döntést hozott, megszüntette és lezárta a vizsgálatot.

Klubunk üdvözli a szövetség döntését, miszerint objektív módon hozott reális és igazságos döntést az Újpest FC-vel kapcsolatosan, hiszen a lila-fehér színeket a futballban felmerülő legsúlyosabb vádakkal, rágalmakkal alaptalanul illették.

#49

Pauljevic

Branko

#49 Pauljevic Branko